Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

звітний концерт
Веселкою виблискують таланти
 
 
Одне з найулюбленіших свят чутівців та гостей райцентру – звітній концерт Будинку дитячої та юнацької творчості (БДЮТ) – відбувся 27 квітня у районному Будинку культури. Як завжди веселому та неповторному дійству на сцені передувала виставка юних художників та умільців, майстер-класи від гуртківців та викладачів. У БДЮТі діє 25 гуртків, у яких здобувають позашкільну освіту 411 вихованців. Свої знання і уміння їм передають 12 досвідчених педагогів. Найбільше дітей відвідують театральну студію «Ровесник» під керівництвом Галини Бафталовської, чимало також і юних хореографів-учасників студії спортивно-бального танцю «Гран-прі» та зразкового ансамблю танцю «Капітошка». Вихованці «Гран-прі», яких тренують Світлана Кулик і Андрій Петрашенко, - постійні учасники обласних та Всеукраїнських змагань. Протягом навчального року діти здобули 14 золотих, 13 срібних і 6 бронзових медалей.
 На звітному концерті вихованці студії спортивно-бального танцю продемонстрували свої вміння у номерах „Повільний вальс”, „Королева краси”, „Вальс”, „Пробудження весни” та показових виступах з латино-американської програми. Юні артисти зі студії «Ровесник» постійно проводять змістовні та цікаві масові заходи до урочистих державних та релігійних свят. Та й новорічні ранки не обходяться без цього творчого колективу. Цікаві постановки діти разом із Г.Бафталовською готують не лише для БДЮТівців, а й для дітей пільгових категорій населення. Зворушливий вірш подарувала глядачам вихованка гуртка Каріна Гуринець. Учасники зразкового ансамблю танцю „Капітошка” цьогоріч підтвердили своє звання. „Капітошки” посіли перше місце в зональному турі обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності „Веселка-2012”. Вихованці Наталії Клименко завжди виступають на районних заходах, а 27 квітня вони підготували для глядачів номери „Вітальна”, „Циганський танець”, „Цвіт сакури”, „Кольорове дитинство”, „На Івана, на Купала”, „Від села до села”. Піснями цього дня присутніх розважали Каріна Зебкало, Сергій Штефан та Ольга Ладіна.
 
Юні майстри декоративно-прикладного та декоративно-ужиткового мистецтва відточують свої вміння на заняттях „Чарівна ниточка”, „Кольорова палітра”, „М’яка іграшка” та „Бісероплетіння”. Гуртківці брали активну участь в обласних конкурсах „Податки очима дітей”, „Зима прийшла, свята принесла”, районному фестивалі дитячої та юнацької творчості „Крила надії”, де вихованка гуртка „Бісероплетіння” Діана Діанова посіла третє місце. Учасницю гуртка „Виготовлення іграшок-сувенірів” (кер. Ірина Шляпкіна) Лілію Шишкову нагородили дипломом ІІ ступеня ОЦЕВУМ за досягнення на Всеукраїнській виставці дитячої творчості „Країна майстрів”. Керівники гуртків Світлана Филенко і Галина Ропака докладають чимало зусиль, аби діти стали справжніми умільцями. На початку року на базі Чапаєвської школи відкрили гурток „Прикладні мистецтва”, який очолює Валерія Баришева. Популярні серед школярів і туристичні гуртки під керівництвом Володимира Ситника. Володимир Іванович приділяє значну увагу фізичній підготовці дітей, а його вихованці, у свою чергу, впевнені, що набуті навички обов’язково знадобляться їм у житті. У спортивній секції таеквон-до тренера Михайла Орла зусилля спрямовані на зміцнення здоров’я, гармонійний розвиток, виховання високих моральних якостей – дисципліни, цілеспрямованості, волі, впевненості у собі, почуття колективізму. Протягом навчального року таеквондисти вибороли шість золотих, чотири срібні і десять бронзових медалей. Зворушливою була урочиста мить прощання із цьогорічними випускниками.
Директор БДЮТу Людмила Кучеренко нагородила випускників грамотами, листівками і сувенірами. А випускники-вихованці «Капітошки» звернулись до молодшого покоління з напутнім словом.
Від імені батьків до тренерів „Гран-прі” Світлани Кулик та Андрія Петрашенка звернулась Л.Нікітенко. Вона подякувала наставникам дітей за відмінне виховання, за те, що навіть із Всеукраїнських конкурсів вони повертаються переможцями. Учасники та організатори свята вдячні за допомогу в проведенні звітного концерту селищному голові Миколі Корольову, голові районного споживчого товариства Лідії Кириченко, працівникам їдальні Чутівської школи, підприємцям Альберту Фабру, Світлані Гонтар, Світлані Удумян, Валентині Бірюковій, Ірині Кривобік, Анатолію Двужильному і Валентині Полтавець.
Дар’я Густіліна


Джерело: http://чутово
Категорія: Новини | Додав: редакция (30.04.2012)
Переглядів: 1048 | Теги: Чутово газета | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту