Статистика |
---|
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
Каталог статей
Свята та звичаї
Адже на пекарні, якою вже 13 років керує надзвичайно привітна жінка Лідія Пирожкова, почали готувати першу цьогорічну Великодню випічку. Робота тут кипить з шести ранку: працівники розпочинають ставити тісто, готувати форми, необхідний посуд, збивати глазур. Передусім поцікавилася, як зробити паски смачнішими? У відповідь пролунало: «Чим більше здоби, тим, звісно, буде смачніше». Утім, секрети солодкого дива Лідія Іванівна не розкриває і, посміхаючись, каже: «Рецептуру випрацьовували роками усім колективом, а тепер тримаємо у таємниці». Жінки намагаються дотримуватися правила: «Робити так, щоб не втратити марки». Саме тому, напевне, і їхня продукція користується найбільшим попитом у районі.
Цього року замовлень на великодню смакоту достатньо. Планують випекти до десяти тисяч святкових хлібців, адже і ціна порівняно з минулим роком не надто піднялась - за пасочку середнього розміру проситимуть 15 гривень.
Фотоінформація Юлії ЧЕРНІЧКИ.
На фото: Лідія Пирожкова (у центрі) з працівниками
пекарні Віталієм Петренком, Наталією Селіховою та Наталією Зюбан.
Джерело: http://сільські новини, чутове |
Категорія: Новини | Додав: редакция (10.04.2015)
|
Переглядів: 402
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|