Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 231

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Свята та звичаї
Адже на пекарні, якою вже 13 років керує надзвичайно привітна жінка Лідія Пирожкова, почали готувати першу цьогорічну Великодню випічку. Робота тут кипить з шести ранку: працівники розпочинають ставити тісто, готувати форми, необхідний посуд, збивати глазур. Передусім поцікавилася, як зробити паски смачнішими? У відповідь пролунало: «Чим більше здоби, тим, звісно, буде смачніше». Утім, секрети солодкого дива Лідія Іванівна не розкриває і, посміхаючись, каже: «Рецептуру випрацьовували роками усім колективом, а тепер тримаємо у таємниці». Жінки намагаються дотримуватися правила: «Робити так, щоб не втратити марки». Саме тому, напевне, і їхня продукція користується найбільшим попитом у районі. Цього року замовлень на великодню смакоту достатньо. Планують випекти до десяти тисяч святкових хлібців, адже і ціна порівняно з минулим роком не надто піднялась - за пасочку середнього розміру проситимуть 15 гривень. Фотоінформація Юлії ЧЕРНІЧКИ. На фото: Лідія Пирожкова (у центрі) з працівниками пекарні Віталієм Петренком, Наталією Селіховою та Наталією Зюбан.

Джерело: http://сільські новини, чутове
Категорія: Новини | Додав: редакция (10.04.2015)
Переглядів: 402 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту