Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Освіта
 
Традиційно вітальним словом розпочав урочистість директор школи Ігор Соколов. Він розповів про досягнення і успіхи одинадцятикласників, побажав їм нових звершень у самостійному житті і назавжди залишити у своїх душах вогник любові до рідної школи. Також Ігор Володимирович подякував за підтримку навчального закладу керівникам району, батьківському комітету. До речі, і цьогорічний випускний став справжнім яскравим святом саме завдяки ініціативності батьків, активній співпраці класних керівників та адміністрації школи. Випускників вітали заступник голови РДА С.Титар, начальник відділу освіти М.Павленко, заступник голови районної ради В.Калаур, перша вчителька С.Порохня. А Чутівський селищний голова М.Корольов найактивнішим учасникам усіх культурно-масових заходів селища вручив грамоти. Настоятель храму Андрія Первозваного отець Олег благословив кожного випускника у доросле життя, побажав знайти себе у ньому і з честю долати труднощі, адже «людині ніколи не дається зверх її сили».
 
 
Багато щирих побажань на адресу випускників лунали з уст І.Фесенко, яка впродовж семи років була для багатьох з них другою матір’ю. А від імені батьків сердечно дякувала вчителям за знання, турботу і душевне тепло Н.Криворучко. Надали слово і винуватцям свята. Золота медалістка школи Юлія Лазірська згадала усіх, хто допомагав нинішнім випу-скникам упродовж одинадцяти років долати нелегку стежину знань. Вона дякувала директору школи, вчителям, батькам, адже атестат – це вінець і їхньої наполегливої праці. Тому досить хвилюючим і урочистим було вручення атестатів зрілості: юнаки і дівчата, дещо соромлячись, проходили через квіткову арку червоною доріжкою й отримували свій документ зрілості, троянду і повітряні кульки.
 
 
А далі – усе за сценарієм: кошики з квітами вчителям, символічні кульки і голуби у вечірньому небі, вітання й букети від батьків і рідних, дискотека, феєрверк, перші промінчики вранішнього сонця, і назавжди у серці – щемлива мелодія шкільного вальсу, як спогад про неповторну мить прощання з дитинством.
Оксана ЧЕРКАС.
Категорія: Новини | Додав: редакция (18.05.2012)
Переглядів: 446 | Теги: ЧУТОВЕ, Сільські новини, Чутово | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту