Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Кубок "Сільських новин"
У першому таймі черняківці активно почали атакувати суперників, створюючи біля їхніх воріт безліч небезпечних ситуацій, а для своїх вболівальників – чимало позитивних емоцій. Втім, м’яч влучив у сітку лише раз, а невдовзі й филенківці зрівняли рахунок. На перерву футболісти пішли з нічиєю. У другому таймі гравці з Филенкового завзятіше включилися у боротьбу і забили два голи вряд своїм опонентам.
$IMAGE4$
Черняківці недовго залишалися у боргу, змінивши рахунок на 3:2. Два м’ячі команді забезпечили О.Лисенко та О.Довбиш. Та все ж фортуна того дня була не на їхньому боці, і вирішальний поєдинок закінчився на користь футболістів з Филенкового, які й стали бронзовими призерами чемпіонату з результатом 5:2. Граючий тренер команди Микола Міщанін впевнений, що його вихованці здатні на більше, і вони безперечно могли б змагатися за перші два призових місця. Влучними ударами у ворота відзначилися О.Филенко, А.Тараненко, В.Голуб, В.Іванченко, В.Боцвін. Не менш захоплюючою була гра між командами «Арсенал» (Артемівка) та «Вікторія» (Первозванівка).
Невдовзі після початку першого тайму голом відзначилися артемівці, і гравці з Первозванівки одразу ж взяли тайм-аут. Втім, це їм не допомогло – ще два м’ячі потрапили до їхніх воріт проти одного забитого С.Ходенком. Другий тайм розпочався із втрати футболістами «Вікторії» гольового моменту. Згодом О.Рядниху вдалося відправити м’яч прямісінько у сітку суперників, але то була остання у цьому чемпіонаті удача первозванівців. А пофортунило того дня гравцям з Артемівки, яких тренує О.Ткаченко.
Перемогу артемівцям забезпечили В.Пантась, В.Янковський, Р.Ткаченко. Добре тримав оборону і воротар команди В.Яненко, адже гравці «Вікторії» докладали чимало зусиль впродовж матчу, атакуючи ворота суперників. Фіналістів чемпіонату вітали начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Т.Данільченко, голова федерації футболу у Чутівському районі О.Рядних, а редактор газети «Сільські новини» О.Черкас, крім привітань, подякувала командам за участь у чемпіонаті й відзначила спонсорів, які допомогли реалізувати колективу редакції цей добрий задум: фермера Є.Моргачова, приватного підприємця з Артемівки, відомого у районі і за його межами спортсмена М.Соколова, депутатів районної ради О.Порохню, Л.Калюжного, А.Двужильного, директора ПСП «Оберіг» М.Полтавця. Колектив редакції також щиро вдячний за організацію районного чемпіонату О.Рядниху.
Переможці отримали кубки та призи й сфотографувалися на пам’ять про закінчення чемпіонату з міні-футболу-2012. Цього дня відзначили й майстерність нападника О.Рядниха (ФК "Вікторія”), захисника М.Міщаніна (Филенкове), воротаря В.Ліплявого (збірна пожежників і міліціонерів), а кращим гравцем фінальних ігор визнали В.Дряпака (Черняківка). Для участі у будь-яких змаганнях, звісно, потрібні кошти, у першу чергу на проїзд до місця проведення матчів. Тренер черняківців Д.Герасименко щиро дякує за постійну допомогу приватним підприємцям М.Костяницькому, В.Кулику, В.Герасименку, Черняківському сільському голові М.Штаньку, який, до речі, був присутній під час фінального поєдинку й активно вболівав за своїх земляків. Матеріально підтримав команду з Артемівки фермер П.Журавель. У «Вікторії» постійний меценат - приватний підприємець О.Порохня, а ось гравці з Филенкового розраховують лише на власні сили й можливості і цього разу на ігри добиралися особистим транспортом М.Міщаніна, Ю.Підпалого, В.Іванченка та С.Чучули.
 
Наталія ЛОСЬ.
Категорія: Новини | Додав: редакция (20.04.2012)
Переглядів: 836 | Теги: ЧУТОВЕ, Сільські новини, Чутово | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту