Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Кубок "Сільських новин"
Матчі між принциповими суперниками не бувають нецікавими, адже аматорське володіння м’ячем районні футболісти сповна компенсували зарядом на поєдинок, самовідданою грою і прагненням до перемоги. У запалі змагань гравці нерозсудливо кидалися у небезпечний підкат, свідомо йшли на зіткнення, ризикуючи отримати травму - і все це лише задля того, щоб відібрати у суперника м’яч. Наші футболісти продемонстрували максимум можливостей і на полі виклалися на всі сто відсотків, адже заповітні три очки потрібно було ще вибороти. Голова Федерації футболу району Олександр Рядних повідомив, що цього року відразу п’ять команд можуть претендувати на кубок, але не слід списувати із рахунку й інші колективи. Навіть явні аутсайдери можуть добряче попсувати нерви і відібрати очки у сильніших команд. За регламентом з кожної групи вийдуть лише дві команди, які наберуть найбільшу кількість очок. Саме тому кожен матч був цікавим та інтригуючим. 7 та 8 квітня футбольні колективи проведуть заключні групові матчі, які остаточно визначать переможців груп, а вже 14 квітня відбудеться фінальний поєдинок за призові місця. Слід відзначити кваліфіковане і справедливе суддівство О.Рядниха, О.Ткаченка, О.Малька та О.Олефіра.
 
Результати матчів
Третій тур: Таверівка-Сторожове – 1:2; Черняківка-Артемівка – 6:4; Артемівка-«Динамо» (міліція-пожежники) – 4:0; Вільниця-Чер-няківка – 4:8; "Вікторія”-ДЮСШ – 8:1; Лозуватка-Вільхуватка – 0:9; Артемівка (молодь)-Филенкове – 0:7.
Четвертий тур: Вільниця-Таверівка – 9:2; Таверівка-Чутове (молодь) – 1:10; Сторожове-«Динамо» – 3:6; Черняківка-Артемівка – 3:11; «Вікторія»-Вільхуватка – 9:1; ДЮСШ-Филенкове – 2:8; Лозуватка-Артемівка (молодь) – 0:10.
Юрій ЧАПЛИГІН.
Категорія: Новини | Додав: редакция (06.04.2012)
Переглядів: 420 | Теги: ЧУТОВЕ, Сільські новини, Чутово | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту