Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Кубок "Сільських новин"
У перший день змагань спортсменів привітали з відкриттям турніру редактор районного часопису О.Черкас та голова Федерації футболу району О.Рядних. Оксана Леонідівна від імені колективу редакції побажала блискуче забитих голів, спортивного азарту, чесних єдиноборств і лише приємних емоцій від улюбленої гри як учасникам чемпіонату, так і всім вболівальникам. Перші ігри турніру засвідчили, що поєдинки і надалі носитимуть безкомпромісний характер і, незважаючи на подекуди різні за силою команди, будуть цікавими та видовищними для вболівальників. І хоча лідери всім добре відомі, інші колективи не слід «списувати» з рахунку, адже м’яч, як кажуть, «круглий» і залетіти може навіть у ворота найсильнішої команди.
 
Результати матчів
1 тур: Чутове (молодь)-Сторожове – 5:4, «Динамо»-Черняківка - 6:9, Таверівка-Артемівка - 1:4, Вільниця-Артемівка - 2:11, Вільхуватка-ДЮСШ - 2:0, Филенкове-Лозуватка - 13:0, «Вікторія»-Артемівка (молодь) - 6:2.
2 тур: Таверівка-Черняківка - 1:6, Артемівка-Сторожове - 10:1, «Динамо»-Чутове (молодь) - 3:0, Чутове (молодь)-Вільниця - 7:2, «Вікторія»-Лозуватка - 15:1, Артемівка (молодь)-ДЮСШ - 4:1, Филенкове-Вільхуватка - 7:0.
Юрій ЧАПЛИГІН.
Категорія: Новини | Додав: редакция (30.03.2012)
Переглядів: 584 | Теги: Чутово, ЧУТОВЕ, Сільські новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту