Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

День селища
Минулої суботи артемівці відзначили свято свого рідного селища.
Готувалися до нього заздалегідь: працівники місцевого будинку культури подбали про розважальну програму, селищна рада – про подарунки, атракціони для малечі та феєрверк, а підприємці потурбувалися про частування для односельців.
Тож свято вдалося на славу.
 
Розпочали його о 17.00 футбольним матчем між командами Артемівки та сусіднього Филенкового. Перемогла, як і годиться цього дня, дружба: гравці зіграли з рахунком 1:1. Після спортивних баталій на громаду чекала яскрава концертна програма, яку підготували місцеві таланти під керівництвом директора будинку культури О.Боровика та культорганізатора Г.Боровик.
 
 
Урочисту частину дійства розпочала ведуча Олена Семеренко розповіддю про добрі справи селищної ради на благо громади. Так, упродовж року приділили значну увагу дитячим садкам: усім закупили двокамерні холодильники та пральні машини, у «Сонечку» замінили вікна, систему водопостачання, відремонтували каналізацію; у «Чебурашці» реконструювали дах та придбали для цього закладу електроплиту. Планують провести відповідні роботи і у «Теремку». Для будинку культури купили акустичну систему та ноутбук, відремонтували гримерну кімнату. За сприяння фермера Г.Павлика та підприємця З.Морозової реконструювали сцену літнього танцювального майданчика на стадіоні. Придбали насос високого тиску для водопостачання, постійно надають допомогу пенсіонерам на лікування. Дбають і про безкоштовне харчування учнів та дошкільнят з багатодітних родин. На потреби школи фермери цього року на рахунок цільового фонду виділили 27 тис. грн. Підтримують навчальний заклад С.Коваль, О.Петріченко, А.Бурніс, Є. та І.Матвеєви, Г.Павлик. Будувати церкву допомагає голова ФГ «Радуга» І.Міхеєв. Вагомий внесок у благоустрій селища зробили В.Коваль, В.Кириленко, В.Косенко, А. та Д.Володькіни. А взимку постійно чистили від снігу дороги П.Журавель, І.Міхеєв, В.Мимоход, І.Матвеєв, О.Петріченко. Усім небайдужим до проблем громади людям щиро подякував селищний голова В.Дрозд. Він також сердечно привітав односельців зі святом та вручив цінні подарунки за зразкову садибу В.Мироненку, І.Вінару, В.Гарус, В.Лібаку, О.Влох.
 
 
Відзначив керівник подарунком і артемівку Н.Шкуренко, яка самостійно наводить лад біля пам’ятника «Скорботної матері» та пам’ятного знака жертвам Голодомору. За активну участь у благоустрої селища грамоти отримали і В.Величко, В.Святний, О.Сукач, Н.Лоць, О.Бережна. Жителів Артемівської селищної ради привітали голова районної ради В.Бистрай та директор хлібної бази №88 С.Старостін. А депутат обласної ради М.Хоменко, бажаючи громаді процвітання, передав поздоровлення від народного депутата України кількох скликань О.Лелюка. А далі вечірню Артемівку заполонила музика. Пісенні композиції у виконанні О.Балкової, Н.Топчій, А.Соскової, В.Лаврушко, Ю.Дриги, А.Андрощука, А.Пирожкова, В.Бурніса, подружжя Боровиків, А.Одаренка викликали щирі оплески глядачів. Святкового настрою додавали запальні танки танцювального колективу БК (керівник Т.Дума).
 
 
Чудово вальсували та вразили своєю витонченою грацією учасники дуету «Viva» Каміла Костильова та Сергій Чижик (фото на головній сторінці). Овації глядачів викликав виступ місцевих маленьких зірочок Д.Листопад і Ю.Бурніса, які хореографічній майстерності навчаються у студії спортивно-бального танцю «Гран-прі» (кер. С.Кулик). Не залишили нікого байдужим і наймолодші артемівські артисти К.Гурінець та А.Ключко. Артистично вели концертну програму К.Удовиченко й Е.Міхеєв. Втім, розважальна програма не обме-жувалася лише концертом. Культпрацівники підготували для своїх односельців своєрідне «караоке на майдані». Артемівці активно брали участь у цьому конкурсі. А перемогла у ньому Лілія Островська. Організатори вручили їй цінний подарунок. Не стихав дитячий сміх побіля різноманітних атракціонів, а дорослі смакували шашликами. Молодь же до третьої години ранку розважалася на дискотеці. Тож подбали цього дня про відпочинок кожного жителя селища. Г.Боровик у розмові зі мною зазначила, що таке свято вдалося організувати за всебічної підтримки селищного голови В.Дрозда та виконкому місцевого органу самоврядування. Тож вона від імені односельців подякувала Василю Михайловичу за розуміння і фінансову підтримку.
Оксана Черкас.
Категорія: Новини | Додав: редакция (22.06.2012)
Переглядів: 484 | Теги: ЧУТОВЕ, Сільські новини, Чутово | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту