Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Благоустрій
Ганна Федорівна зазначила, що жінки добросовісно працювали повний робочий день. «Ми і листя загрібали, і поросль вирубували, і білували, - зауважила вона. – Звісно, втомлюємося, однак працюємо дружно, допомагаємо одна одній. А результат спільної праці – чисте й охайне селище – приємно радує, мабуть, кожного з нас». Взяли участь у благоустрої і школярі (директор В.Удовиченко). Учні навели лад не лише на шкільному подвір’ї, а й біля пам’ятника загиблим солдатам. Винятковий порядок і на території дільничної лікарні (головний лікар В.Яремченко). У селищній раді щиро вдячні цим керівникам за розуміння. Також відзначають і приватних підприємців О.Максименка, М.Черненького, М.Кінаша, які опікуються чистотою побіля свої торговельних закладів. А селищний голова закликає жителів ради також долучитися до цієї доброї справи, та головне – підтримувати наведений іншими лад у рідному селищі.
Оксана Черкас.
 
Дружно навели лад
Добросовісно займалися благоустроєм у Вільницькій сільській раді. Як повідомила сільський голова Тетяна Василик, на впорядкуванні території трудилися чотири робітники, які перебувають на обліку у районному центрі зайнятості. У першу чергу до поминальних днів поспішають навести лад на кладовищах, найближчим часом планують добудувати огорожу навколо місць поховань. Уже впорядкували клумби, прибрали навколо пам’ятного Знака жертвам голодомору, побілили бордюри й дерева. А учні Фльорівської школи разом з учителями приберуть територію біля пам’ятника загиблим у роки війни воїнам.
 
Упорядкували сквер
Сквер на розі вулиць Правди і Шевченка у Чутовому завжди потребує належного догляду. Цьогоріч після того, як працівники бригади з благоустрою селищної ради спиляли і вивезли гілля, до прибирання невеликої зеленої зони долучилися й люди, які мешкають поруч, зокрема, власники місцевої торгової точки разом з продавцем Ларисою Куць та родина Слєпичів. Вони ж і стали ініціаторами наведення ладу у сквері. Гуртом загребли листя, вирубали поросль, зібрали скляне, пластикове та інше сміття. До доброї справи активно долучився також О.Райдам. Тепер зазеленіє, забуяє маленький куточок природи, треба лише докласти зусиль для підтримання порядку.
Юлія Чернічка.
Категорія: Новини | Додав: редакция (20.04.2012)
Переглядів: 408 | Теги: ЧУТОВЕ, Сільські новини, Чутово | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту