Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Відсвяткували

Урочисту лінійку розпочали ведучі Олена й Марія Андрущенко. Прибули на свято й почесні гості: заступник голови РДА Світлана Титар, начальник відділу культури та туризму РДА Олександр Цимбалюк, директор селищного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світлана Романенко.

Директор школи Наталія Філенко подякувала за підтримку та допомогу очільникам і спеціалістам райдержадміністрації і районної ради, відділам культури та туризму, освіти, молоді і спорту РДА, керуючому УЕГГ Олександру Качалі та директору районного споживчого товариства Лідії Кириченко, а також Світлані Шукевич, Олександру Максименку, Анатолію Двужильному, Михайлу Грекову, Віктору Онищенку, Юрію Набоці, Олексію Порохні, Віктору Калауру та Наталії Тимошенко.

Приємно вразила велика кількість дітей, які отримали грамоти та дипломи за високі досягнення у навчанні, а також участь у конкурсах і концертах. Майже третина учнів (55 із 170) можуть похвалитися високим рівнем знань. Н.Філенко та О.Цимбалюк вручили грамоти дітям, які відзначилися у шкільних та обласних конкурсах.

Зокрема, диплом ІІІ ступеня у конкурсі «Юний вір-туоз Полтавщини» здобула Вікторія Шукевич (викладач Тетяна Лисенко). Таку ж відзнаку в обласній олімпіаді з теоретичних дисциплін, з української і зарубіжної музичної літератури отримала Оксана Юрченко (викладач Наталія Полтавець). У Всеукраїнському конкурсі «Об’єднаймося ж, брати мої!» до Шевченківських днів диплом І ступеня здобула Анна Андреєва (викладач Ірина Мотилевич), а грамоти учасників отримали Вероніка Головчак, Валерія Савінова і Аліна Подгорна (викладач Анатолій Болюх).

С.Романенко нагородила дипломом ІІ ступеня за участь у селищному конкурсі «Нащо ліпший клад, коли в сім’ї лад» Олену Андрущенко та вручила їй цінний подарунок; інші ж учасники цього конкурсу отримали заохочувальні призи і дипломи.

Н.Філенко наголосила, що цього року серед учнів школи п’ятеро переможців всеукраїнських конкурсів: троє абсолютних і двоє другого ступеня.

Продовжували вести свято першокласники Павло Щербак і Марина Калаур, а середні класи представляли Аліна Черноіваненко та Діана Норейко.

Із десяти цьогорічних випускників школи двох нагородили похвальними листами «За високі досягнення у навчанні та активну концертну діяльність», сімох – «За активну концертну діяльність, участь у конкурсах, виставках протягом навчального року».

Найурочистіша мить – звучання дзвоника. Цього року він лунав у руках випускника Вадима Зайця і першокласниці Лесі Незвієцької.

Концертні номери подарували присутнім випускники Ольга Заливча та дует домристок: Вікторія Шукевич та Оксана Юрченко. Евеліна Арестова піснею звернулась до батьків, дякуючи за турботу і піклування.

Закінчилося свято традиційним врученням квітів улюбленим наставникам, а також прощанням зі школою та друзями до наступної осені, яка знов гостинно покличе дітей за парти.
Категорія: Новини | Додав: редакция (31.05.2013)
Переглядів: 342 | Теги: ЧУТОВЕ, Сільські новини, Чутово | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту