Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

сучасні реалії

Активісти займаються збором коштів і продуктів землякам-військовим, які нині перебувають на сході країни. Очолює цей пункт представник громадської спілки Ліги громадських організацій «Полтавська громада» Надія Легкобит. Допомагають їй волонтери.

Першого ж дня близько десяти жителів району відгукнулися на заклик допомогти нашим воякам. Привезли продукти та гроші.

Н.Легкобит розповіла, що потрібні і ліхтарики та одяг, зокрема, шкарпетки, футболки відповідного кольору тощо. Також вона зазначила, що запланували організувати на пункті прийому «польову пошту» для усіх бажаючих написати листа з вдячністю оборонцям рідного краю.

Надають підтримку і біженцям зі Сходу та Криму. Для того, аби отримати допомогу, ці люди мають безпосередньо звернутися до координаторів Єдиного інформаційного центру, який знаходиться на базі пункту, та заповнити відповідну анкету.

Небайдужі жителі Чутівщини приготували вагому продуктову допомогу: 123 кг цукру, 142 кг макаронних виробів, 140 кг гречки, 23 кг рису, 44 кг пшеничної крупи, 10 кг гороху, 144 банки консерви, 38 - тушонки, 156 упаковок чаю, 11 - кави, 9 кг сала, 38 бутилів олії, 29 баночок згущеного молока, а також – сіль, печиво, шоколад, кетчуп, вода. Принесли і овочі та фрукти: по мішку картоплі і капусти, по кілограму цибулі і буряка, по сім кілограмів лимонів, яблук, черешні, по п’ять - огірків і апельсинів. Також подбали і про промислові товари першої необхідності, серед яких: близько 170 брусків господарського та туалетного мила, 24 шт. миючих засобів, 151 пара шкарпеток, 159 пачок цигарок та запальнички, сірники, ліхтарі, туалетний папір, зубна паста, рушники, білизна, ліки та ін.

А рано-вранці 20 червня до Чутового приїхали волонтери з Полтави, які мали доправити продукти та речі безпосередньо нашим хлопцям на передову. Усе під розпис повантажили у машини, приготували навіть жовто-блакитний прапор з написом «Чутове», аби морально підтримати земляків. Вразила енергійність, самовідданість, оптимізм активістів, які мали їхати у зону бойових дій, ризикуючи потрапити під кулі. Було помітно, що їх по-справжньому надихає справа, яку роблять, адже вони усвідомлюють, що на них там з нетерпінням чекають зовсім юні хлопці. Чиїсь сини отримають краплину материнської турботи.

Н.Легкобит щиро дякує усім, хто долучився до збору коштів та речей, і сподівається на активність інших жителів району.




 




 




 



Джерело: http://сільські новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (20.06.2014)
Переглядів: 413 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту