Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

спорт

На початку травня 12 учнів з Чутівської та Артемівської шкіл разом з тренерами Олексієм Загурським та Миколою Ільченком взяли участь у Всеукраїнських змаганнях «Гран-прі з легкої атлетики» у Лубнах. Наші юні спортсмени змагалися з представниками Сумської, Чернігівської та Черкаської дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Семеро членів нашої команди стали призерами та переможцями змагань. «Золото» у штовханні ядра здобула артемівка Оксана Мілька, яка встановила власний рекорд, подолавши 10,25 м - норматив ІІІ дорослого розряду. Ще одна «золота» медаль за перемогу у змаганні з метання списа дісталася Марії Герман з Артемівки. А чутівець Євген Кравченко вперше здобув для району абсолютну перемогу з бар’єрного бігу на 60 м.

Друге місце в стрибках у висоту посів чутівець Владислав Калюжний. Проте хлопець у загальному заліку займає перше місце у цьому нормативі. Також друге місце зі стрибків у висоту посів Олександр Бондар, третє – Костянтин Женило з Чутівської школи. Є призер й у стрибках у довжину – «срібло» здобув Антон Яковцов.

Тренери, спортсмени та їхні батьки щиро вдячні артемівським підприємцям Дмитру Володькіну та В’ячеславу Пахучому за спонсорську допомогу в організації поїздки і мріють про ще більші спортивні перемоги.

На фото: Євген Кравченко, Владислав

Калюжний та Костянтин Женило.


 



Джерело: http://сільські новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (08.05.2014)
Переглядів: 343 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту