Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

благоустрій

Попри зовсім не весняну прохолодну погоду та вихідний день, прибирати підвідомчу територію вийшов увесь колектив. Співробітники дружно взялися загрібати та вивозити сміття, білувати, ремонтувати.

Начальник цеху Сергій Івахно розповів, що сумлінно працював кожен доброволець волонтерської акції. Так, косметичний ремонт ґанку побіля входів зробили О.Порохня (на фото) та В.Терещенко; відремонтували вхідні двері І.Кочнєв та П.Белей; обробили основу будівлі О.Билинка, М.Пруц та Ю.Непран; торішнє листя і сміття прибрали М.Соловей, С.Литвин, В.Загодіренко, С.Михайлов, Ю.Коваль; побілували дерева і бордюри Л.Орел, Л.Шуть, Т.Лимар, О.Стеклянкіна. Тож кожен зробив свій посильний внесок у добру справу з наведення ладу в рідному селищі.

А результати спільної роботи на свіжому повітрі дружний колектив відзначив смачною кашею (на фото), приготовленою, як годиться, на вогнищі.

Оксана Черкас

.

Працівники бригади з благоустрою при Чутівській селищній раді Вікторія Ткаченко, Лідія Коваль, Наталія Новікова та тимчасово влаштовані на громадські роботи від районного центру зайнятості Катерина Шульга, Любов Чол, Інна Знахаренко з різним реманентом - від граблів і мітел до відер і щіток - дружною юрбою вийшли наводити лад у селищі. Отримавши від бригадира Юрія Юшка відповідний наряд, активно взялися за прибирання центрального парку та скверу. Невдовзі територія, де вони працювали, перетворилася на зону чистоти і порядку.

Оксана МІРОШНИЧЕНКО






 






 



Джерело: http://сільські новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (19.04.2014)
Переглядів: 383 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту