Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

спорт

Хлопці виходили на поле з неабияким завзяттям, радо вітаючи один одного; та й взагалі атмосфера була досить приємною і добродушною. Сприяла початку сезону і погода: сонце пригрівало і додавало настрою як гравцям, так і  вболівальникам.

Відкрили чемпіонат артемівський «Харчовик» та черняківська «Фортуна». Першому голу, який забив артемівець Сергій Гарус, хлопці раділи, обіймаючи один одного. Потім були ще два яскраві голи, на що «Фортуна» відповіла лише одним. Не пощастило черняківцям і наступного дня у зустрічі з филенківцями: матч закінчився на користь останніх - 2:9.

Незмінний учасник місцевих футбольних зустрічей сидоренківський «Кристал» нещадно розгромив чапаєвську команду – 14:2. Гості трималися на висоті й у неділю, обігравши чутівців - 4:1.

А ось у зустрічі з лозуватською командою чутівські хлопці не дали жодного шансу суперникам і 11 разів відправили м’яч у сітку. Більш цікавим був матч між Лозуваткою та «Арсеналом» – лозуватці не поступалися артемівцям, захищаючи свої ворота. Результат зустрічі - 7:2 на користь “Арсеналу”.

Затято боролися за м’яч і правоохоронці. Утім, гравці «Арсеналу» виявилися вправнішими (4:6).

Досить захоплюючою була зустріч филенківських та сторожівських футболістів. У першому таймі останні відкрили рахунок. Це злегка обурило минулорічних чемпіонів району, тому тренер филенківців М.Міщанін під час перерви розробив чітку стратегію гри, налаштувавши гравців на перемогу. Не пропустивши більше жодного м’яча у свої ворота, підопічні М.Міщаніна шість разів забили м’яч суперникам. Категоричніше у матчі зі сторожанами діяли футболісти з ДЮСШ, які щоразу влучно били у ворота суперників (1:11)

Вільниця за два ігрові дні спромоглася лише на три голи: два – під час зустрічі з командою ДЮСШ - 2:14, та один з «Харчовиком» - 1:4.

Наступної суботи, 5 квітня, відбудуться останні ігри у групах. Зустрінуться ДЮСШ-Филенкове, Лозуватка-Сидоренкове, Черня-ківка-Вільниця, Арсенал-Чапа-єве, «Харчовик»-Сторожове, пра-воохоронці-Чутове.

У неділю, 6 квітня, стикові ігри та об 11.00 та 12.00 – півфінальні змагання за перші призові місця. А вже 12 квітня об 11.00 запрошуємо на фінальні матчі чемпіонату та нагородження переможців.


 



Джерело: http://сільські новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (28.03.2014)
Переглядів: 420 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту