Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Призначення

Представлення керівника

Одинадцятого квітня в актовому залі адмінбудинку голова обласної державної адміністрації (ОДА) Віктор Бугайчук (на фото) представив працівникам управлінь, відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації, сільським та селищним головам, депутатам районної ради, громадськості нового керівника району – Лесю Володькіну. На представлення прибули також в. о. заступника голови-керівника апарату ОДА Р.Чабановський та представник Полтавської ОО ВО “Свобода” А.Ханко. Губернатор Полтавщини зачитав розпорядження виконуючого обов’язки Президента України про призначення, привітав Л.Володькіну та вручив їй квіти.

У своєму зверненні до присутніх В.Бугайчук наголосив, що співпраця  органів влади та громадськості, як ніколи, повинна бути конструктивною і дієвою. Окреслив стратегічні напрямки діяльності нової влади в області та на місцях, основними з яких є зміцнення агропромислового сектору, залучення інвестицій у розвиток промисловості, підтримка малого та середнього підприємництва. Голова ОДА також розповів про підписання меморандуму між аграріями і контролюючими органами, відповідно до якого на шість місяців мають відмінити різноманітні перевірки сільгосппідприємств, надаючи можливість їхнім керівниками уладнати юридичні питання з перереєстрації земельних ділянок.

Заступник голови районної ради Віктор Калаур привітав новопризначеного керівника і побажав мудрості, виваженості і порядності. «Якщо ми обираємо європейський напрямок розвитку, то в пріоритеті має буди законність і виваженість», - зазначив В.Калаур. Від імені Народної ради привітала колегу по Майдану Надія Легкобит.

Л.Володькіна коротко розповіла про себе, ознайомила зі своєю програмою розвитку Чутівщини. Наголосила на необхідності відновлення співпраці з громадою в усіх сферах діяльності влади та кадрових призначеннях, подолання корупції, своєчасної сплати податків. Зокрема, зазначила: «Наша мета разом з громадою подолати хабарництво та несправедливість. Пріоритетом має стати кожна креативна, творча людина, яка створює матеріальні блага, а влада повинна створити усі умови для створення цих благ. Тому закликаю всіх до спокою, до розумних виважених рішень, гарячої крові, але холодного розуму».  



 

Голова Чутівської райдержадміністрації

Леся Анатоліївна Володькіна

Народилася 27 грудня 1978 року в  Артемівці. У 1996 році закінчила Артемівську школу із золотою медаллю. 1996-2001 роки - навчалася на економічному факультеті Харківського національного університету ім. В.Н.Каразіна. З квітня 2002-го до серпня 2007 року працювала на посаді інспектора Полтавської митниці. З серпня 2007-го до червня 2013 року перебувала у відпустці по догляду за дитиною. З 15 червня минулого року по 8 квітня 2014 року працювала бухгалтером у фермерському господарстві «Росток». Заміжня, має доньку.




 



Джерело: http://сільські новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (11.04.2014)
Переглядів: 820 | Коментарі: 4 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 4
4 знаю її  
0
Дебілка рідкісна, не спроможна вже тривалий термін власний бізнес до ладу довести, чуханка та балаболка! переслідує тільки власні інтереси та можливість збагатитись.

3 Украінець  
0
Борщі мабуть варила бендерякам на майдауні?????? Майдауни промайданили Крим , промайданять Україну ...

2 Батя  
0
Згоден на всі 100 відсотків.

1 Земляк  
0
Слів немає, одне ПІІІІІІІІІ. Куди ми котимося?

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту