Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

освіта
 
 
 
 
 
 
 

Останній бал Наталки - одна з візитівок Чутівської школи. Лише у цій школі проводиться такий захід, причому цьогоріч 38-ий раз. Уже й повиростали діти (а у деяких і онуки) випускників, які вперше у 1975 році у День останнього дзвоника зібралися на великий вечір з танцями. У невимушеній обстановці вони змогли ще раз відчути себе школярами, пригадати усі етапи навчання від першого класу до десятого. Для них дев’ятикласники підготували святкову розважальну програму, а оскільки було багато Наталок (на той час це ім’я було популярним), то назвали її «Останній бал Наталки». Цей захід пройшов «на ура», і тому вирішили проводити його постійно.

З тих пір випускники наприкінці  травня щорічно йдуть на останній шкільний вечір, де вони стають іменинниками у дружній родині. Саме їм сердечно і щиро у неофіційній обстановці молодші товариші присвячують найкращі художні номери, проводять цікаві ігри та розваги. Ось і цьогоріч ведучі Дмитро Киричок, Сергій Асатуров, Юрій Павленко, Анастасія Шаптала, Ольга Заливча, Влада Бурніс, Анастасія Понятенко оживили сценарій, складений організатором позакласної роботи Ольгою Власенко. У результаті вийшов чудовий вечір відпочинку, глядачами якого були не лише учителі, школярі та їхні батьки, а й великий загал зацікавлених.

Причому, з кожним роком популярність заходу зростає, про що свідчить той факт, що кількість бажаючих взяти участь у ньому збільшується. Якщо раніше давали концерт десятикласники, то тепер до нього долучаються учні усіх класів. Крім того, спостерігається ще й інша тенденція – минулорічні випускники, а нині студенти, також поспішають привітати своїх друзів чи то піснею, чи танцем. Приміром, Наталія Золотаревська, Аліна Деговець разом з молодшими школярами приготували низку видовищних хореографічних номерів, Олександр Бездітко подарував пісню, а Максим Незвієцький - фільм «Хроніка життя». Солідності та розмаху цьому заходу надають і виступи престижних танцювальних колективів БДЮТу «Капітошка», «Гран-прі», яким керують Наталія Клименко, Світлана Кулик. Сподобався глядачам і танок у виконанні нещодавно створеної студії при РБК «Платінум» (хореограф Руслан Проскуров). Неабияк урізноманітнили програму та розчулили присутніх і пісні у виконанні Анни Асатурової, Євгена Мартиненка, Діани Крамаренко та учнів 9-Б класу. Традиційно провели і жартівливі конкурси, у яких взяли активну участь випускники Олег Бабик, Євген Мартиненко, Сергій Дуженко, Віталій Нікітенко, Ольга Черкас, Олексій Каряка, Анна Райко, Вікторія Гезей, Дар’я Онищенко. Загалом, на вечорі витав дух юності, романтики, оптимізму, надії. У цій атмосфері якнайкраще у серйозній і гумористичній формі розкрилися таланти, здібності й обдарування випускників. Віриться, що з таким потенціалом вони успішно складуть державну підсумкову атестацію, ЗНО і знайдуть своє місце у житті.

Оксана МІРОШНИЧЕНКО.


Джерело: http://чутове, сільські новнини
Категорія: Новини | Додав: редакция (26.05.2013)
Переглядів: 358 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту