Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Ювілей Чутівського УЕГГ
 
 

Звичайно, газифікація на Чутівщині не обмежується таким коротким терміном, адже бере початок з 70-их років, коли в Україні активно взялись видобувати блакитне паливо та інтенсивно розвивати газову індустрію як нову важливу галузь. Безумовно, нашому ювілею передувало створення інфраструктури газових підприємств, широкий розмах капітального будівництва газопроводів.

Втім, чимало вдалося зробити і впродовж двадцяти років існування газового господарства. Зокрема, газифікували Артемівську селищну, Филенківську, Скибівську, Іскрівську сільські ради. У планах – будівництво газопроводів до Нижніх Рівнів та Шевченківки. На сьогодні в цілому газифікація району становить 92%. А це досить непоганий показник. Значну підтримку у цьому питанні надавав свого часу добре відомий корисними справами на благо жителів Чутівщини народний депутат Четверіков Іван Антонович. Його приклад перейняв народний депутат Олексій Володимирович Лелюк, за підтримки якого продовжуємо і надалі газифікувати віддалені села, допомагати закладам освіти, медицини, культури. Варто зазначити, що голова правління ПАТ «Полтавагаз» Ростислав Іванович Гринчак серед пріоритетів нашої діяльності також визначає газифікацію найвіддаленіших куточків району. Чималу допомогу у вирішенні виробничих питань надає і наш куратор, член правління ПАТ «Полтавагаз» Микола Олексійович Хоменко. 

Нині головним завданням нашого управління є безаварійне та безперебійне газопостачання населення Чутівщини та обслуговування уже існуючої газотранспортної мережі. Відповідальність чимала, адже на сьогодні маємо 9139 споживачів природного газу, серед яких 9047 - населення, 63 – промислових та інших суб’єктів господарювання, 29 - бюджетних установ. Потребують постійного обслуговування газопроводи загальною протяжністю 483 кілометри та споруди на них.

До складу підприємства входять: аварійно-диспетчерська служба, ді-льниця обліку та розрахунків за газ споживачами, служба підземних газопроводів і споруд, дільниця внутрішньо-будинкового газового обладнання, служба природного газу, автотранспортна служба, будівельно-монтажна дільниця тощо.

Значний обсяг самого господарства вимагає професійного, кваліфікованого обслуговування. Колектив Чутівського УЕГГ – сумлінні, досвідчені і безвідмовні працівники, для яких спільні інтереси – громадські чи виробничі – стоять вище за власні. І якою б не була робота, вони докладають усіх зусиль для того, щоб «блакитне паливо» безперебійно потрапляло в оселі жителів району.

З перших днів утворення газового господарства самовіддано трудяться Тетяна Лубенська, Володимир Хоменко, Павло Дугар, Олена Грубник, Анатолій Грубник, Валентина Кішик, Михайло Бондар, Володимир Касинець, Олександр Белей, Іван Семирозум, Олена Косик, Тамара Зоріна, Григорій Семеренко. Вони діляться досвідом з молодими спеціалістами, передаючи їм не лише уміння і навички, а й пошану до своєї професії. З 1993 року незмінним головою профспілкового комітету був Бурніс Михайло Сергійович. Чимало зробили для розквіту управління і його керівники, які у різний час очолювали господарство: Анатолій Донцов, Микола Ночовний, Анатолій Бистрай, Віталій Бистрай. Вони дбали про стабільність і ефективність підприємства, достойні і безпечні умови праці для його колективу.

Варто зазначити, що працівники газового господарства завжди відзначалися активною громадською позицією та участю у різних сферах суспільного життя. І нині вони переймаються не лише діяльністю  управління, а й проблемами селища і всього району. На рахунку управління чимало добрих справ. Тому наші працівники користуються авторитетом серед жителів Чутівщини, їм довіряють і обирають депутатами сільських, селищних рад. А до районної ради шостого скликання, зокрема, обрали п’ятьох осіб з нашого колективу. Таким чином газовики роблять свій внесок у роботу органів місцевої влади, вирішуючи важливі для району питання.

Крім громадського життя, колектив УЕГГ вирізняється ще й активною участю у спортивних заходах. Щороку організовуємо змагання з міні-футболу, беремо участь в обласній спартакіаді працівників газової галузі.

Від діяльності фахівців газового господарства залежать благополуччя і затишок в оселях жителів Чутівщини. Аби забезпечити близько дев’яти тисяч абонентів безперебійним газопостачанням, управління завантажене роботою цілодобово і в усі пори року. Колектив не тільки добросовісно виконує свої професійні обов’язки, а й живе повноцінним життям району, вникає в усі проблеми, переймається долею тих, хто потрапив у скрутну ситуацію. Кожен працівник готовий і надалі віддано трудитись заради розвитку галузі та Чутівщини. Багатьох з них за сумлінну роботу нагороджували почесними грамотами органів місцевої влади та ПАТ «Полтавагаз», а також заносили до районної Галереї пошани.

А цьогоріч з нагоди ювілею за багаторічну сумлінну працю, забезпечення стабільності виробничого процесу отримали почесні грамоти ПАТ «Полтавагаз» Тетяна Лубенська, Тетяна Бездітко, Наталія Крамаренко, Павло Дугар, Володимир Касинець, Михайло Бондар, Олександр Белей.

Увесь дружний колектив Чутівського управління з експлуатації газового господарства щиро вітаю з двадцятою річницею з дня утворення організації. Бажаю міцного здоров’я, благополуччя в родинах, достатку, злагоди і впевненості в майбутньому. Нехай же ваша потрібна для людей робота буде творчою, енергійною й плідною. Нехай примножується слава газовиків на багато років.



Джерело: http://чутово, сільські новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (05.05.2013)
Переглядів: 788 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту