Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Дозвілля

У Полтавському національному педагогічному університеті ім. В.Г.Короленка          16 березня відбувся ІІІ дитячо-мистецький фестиваль народного танцю «Весняні передзвони-2014». Участь у ньому взяли     14 дитячих та юнацьких хореографічних колективів області, керівниками яких є студенти, магістранти і випускники кафедри хореографії ПНПУ. Танцюристи з Градизька, Пирятина, Котельви, Нових Санжар та восьми колективів з Полтави представили 25 народно-сценічних танців. Було чому навчитися і дітям, і нам, керівникам. Постановки були надзвичайно масовими, костюми вдало підібраними до народного танцю. Найбільше сподобався виступ ансамблю танцю «Барвінок» Палацу дитячої та юнацької творчості Полтави.

Приємно відзначити, що на цьому фоні ми вигляділи досить добре. Суддівська колегія відзначила, що наші танцюристи не лише підросли, а й досягли майстерності у виконанні та артистичності. Судді звернули увагу на відповідність костюмів сюжету танцю.

Випускниця університету, хореограф Аліна Деговець, представила зі своїми вихованцями, учасниками Зразкового ансамблю танцю «Капітошка» БДЮТу  у номінації «Стилізований народний танець» хореографічну картинку «Свято на ранчо» і танець «Червона шапочка». Загалом виступ чутівських танцівників Максима Грекова, Юлії Драпакової, Ярослава та Назара Загодіренків, Ірини Калаур, Андрія Катуніна, Катерини Московець, Анни Угарової, Віталія Хоменка, Катерини Корнійко, Каріни Мірошник, Дениса Киданчука, які вже неодноразово бували на конкурсах подібного масштабу, відбувся на високому професійному рівні, що й відзначили члени комісії, вручивши диплом фестивалю «Весняні передзвони-2014». Схвальну оцінку дала й організатор заходу Лілія Пригода, викладач кафедри хореографії, художній керівник народного ансамблю танцю «Весна» ПНПУ. Вона відзначила, що техніка виконання хореографічних постановок учасників «Капітошки» значно поліпшилася.

Тож ми щиро вдячні начальнику відділу освіти, молоді та спорту РДА Мілані Павленко, директору БДЮТу Тетяні Качалі, водію Валерію Сколібогу, батькам за наданий транспорт, підтримку та сприяння участі дітей у змаганнях.

Н.Клименко,

керівник Зразкового ансамблю

танцю «Капітошка».


 



Джерело: http://сільські новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (28.03.2014)
Переглядів: 361 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту