Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

благоустрій

З власної ініціативи трудові колективи райдержадміністрації та районної ради вирішили взяти активну участь у благоустрої. Зокрема, 28 березня спеціалісти структурних підрозділів цих установ прибирали навколо пам’ятника Загиблим воїнам, який знаходиться на території колишнього племзаводу «Чутове». Жінки дружно збирали сміття, згрібали сухе листя й траву та скидали на причіп. Чоловіки вирубували поросль, прибирали сухі гілки.

Заступник Чутівського селищного голови Віктор Мартиненко зазначив, що така ініціатива вельми похвальна і висловив сподівання, що усі добросовісно поставляться до наведення ладу на підвідомчих територіях.



 

Поки дітвора Чутівської школи відпочивала на канікулах, минулої п’ятниці технічні працівники взялися за благоустрій. Озброївшись мітлами, граблями Алла Онищенко, Любов Лебедєва (на фото), Олена Руденко, Світлана Ніколенко, Олена Гришунова замітали та загрібали на подвір’ї школи, наводили порядок на стадіоні. А в цей час Віталій Шило, Олександр Мірошніченко, Роман Тесак вантажили не одну тонну сміття на причіп машини, за кермом якої був Микола Терентєв. Швидко і дружно спільними зусиллями надали території школи належного вигляду. Тож тепер учням залишається  підтримувати чистоту та порядок впродовж останньої навчальної чверті.



 

Сергій Кірін та Світлана Миненко (на фото) є штатними працівниками Артемівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини (АЗПСМ). Тож впорядкування приміщень та прилеглої території – це їхній щоденний обов’язок. Весною, звичайно, роботи більшає, оскільки крім ремонту і прибирання потрібно подбати про обрізання та висадку дерев. А ще актуальним і вкрай необхідним є побілка дерев, бордюр. Тож за цим заняттям ми і застали старанних працівників. Фронт робіт поза двором вони уже завершили, лишилося попрацювати зі щіткою на території лікувального закладу.

Дар’я Густіліна, Оксана Мірошниченко



 

Роботи з благоустрою на території району розпочалися задовго до початку оголошеного  двомісячника чистоти й порядку. Рання весна змусила людей братися за граблі й мітли, аби впорядкувати як території, прилеглі до власних обійсть, так і громадські. Наприкінці минулого тижня під час санітарного дня колективи підприємств, установ і організацій згуртовано вийшли працювати на вулиці райцентру.

Дружно взялися за роботу й працівники районного споживчого товариства на чолі з головою правління Лідією Кириченко (на фото). Ганок їхньої установи добре видно з траси Київ-Харків, тож і намагаються підтримувати порядок постійно, аби погляд проїжджих завжди радували доглянуті клумби та побілені дерева.

Фотоінформація Наталії ЛОСЬ.



 



Джерело: http://сільські новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (04.04.2014)
Переглядів: 475 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Украінець  
0
І ця влада держить звичайних громадян за рабів....

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту