Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Благодійність
 
 
 
 

Відзнаку започаткували у 2011 році. З тих пір за результатами кожного півріччя одинадцятикласники, які успішні у навчанні та активні у культурному, громадському житті чи мають досягнення у спорті, отримують дипломи і грошову премію від народного депутата О.Лелюка.

Тож минулого вівторка в аграрній академії гостей вітав проректор цього вузу Павло Писаренко. Він поділився досягненнями навчального закладу та  схвально відгукнувся про добру ініціативу нардепа відзначати здобутки випускників і подякував Олексію Володимировичу за підтримку підростаючого покоління. Зі слів П.Писаренка, досить знаковим є й те, що ця благодійна справа відбувається у будівлі, де колись знаходилася церква.

Цього разу лауреатами персональної премії О.Лелюка стали 84 учні, серед них і десятеро одинадцятикласників з Чутівщини. На захід вони прибули разом з друзями, батьками, вчителями. Усіх їх щиро вітав О.Лелюк: «Мені дуже приємно, що у нашому окрузі багато талановитих дітей. Дякую вам, шановні батьки і вчителі, за те, що докладаєте чимало зусиль, аби діти здобули належну освіту. А ми будемо і надалі підставляти вам плече, підтримуючи талановитих випускників».

Першими на сцену уже традиційно піднялися одинадцятикласники нашого району. Олексій Володимирович спільно з помічником-консультантом Олександром Качалою вручив дипломи і премії Інні Осіповій (Чапаєвська школа), Катерині Гусар (Чутівська), Каріні Шаповал (Новокочубеївська), Альоні Тарасовій (Артемівська), Валерії Удовиченко (Войнівська), Катерині Мусієнко (Филенківська), Ігорю Метеньканичу (Сторожівська), Олександру Мальку (Кочубеївська), Юліані Бойчак (Гряківська), Ользі Бабушкіній (Василівська). Натомість І.Осіпова від імені випускників вручила квіти нардепу і подякувала за небайдуже ставлення до молоді. А далі учасників дійства розважали мистецькі колективи аграрної академії. Наостанок випускники традиційно сфотографувалися напам’ять.

Згодом у розмові хлопці і дівчата зазначили, що ці перші гроші, зароблені власною інтелектуальною працею, використають на випускний вечір, навчання у вузі. А присутня на заході директор Новокочубеївської школи Надія Калюжна підкреслила: «Така увага і допомога стимулює учнів, спонукає їх до нових звершень та активності у шкільному житті».

Оксана ЧЕРКАС.

Категорія: Новини | Додав: редакция (31.05.2013)
Переглядів: 366 | Теги: ЧУТОВЕ, Сільські новини, Чутово | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту