Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

благодійність
Бойові дії на сході України, незважаючи на умовне перемир’я, тривають. На сьогодні 155 чоловіків з Чутівщини відстоюють незалежність України: 26 - з Чутівської селищної ради, 22 - з Артемівської та 107 осіб із сіл району. Ми постійно тримаємо з ними телефонний зв’язок, переймаємося їхніми потребами. З настанням холодів солдати, які залишаються на лінії фронту, потребують нашої допомоги, як ніколи раніше. То як же щемить серце від того, що цим чоловікам нічим допомогти, адже значно поменшало надходжень від небайдужих людей. Проте все ж вдалося за останні дні зібрати кошти та придбати дев’ять комплектів термобілизни, п’ять пар берців, стільки ж комплектів звичайної білизни, дощовиків та гумових чобіт, по 20 одиниць теплих шапок і балаклав та два намети. Наразі у нас готові близько 20 ящиків з різними продуктами, які передамо з першими ж полтавськими волонтерами. А теплий одяг намагаємося відправляти адресно. Приміром, у середу мати одного з бійців принесла светри, шкарпетки та інше для свого сина. Допомоги потребують і шестеро наших військовослужбовців, які повернулися з пораненнями. У найтяжчому стані перебуває контужений Микола Чередник. Волонтери намагаються знайти кошти для лікування бійця у нейрохірургічному відділенні однієї з лікарень Полтави. Осколок снаряда потрапив у голову Олега Варинського. Хлопець перебуває у Києві і чекає на операцію з трепанації черепа, аби лікарі безпечно видалили осколок. Тяжке поранення в голову отримав і Артем Тицький. Зараз він лікується у Полтавському госпіталі, де у хлопця виявили ще й серйозні проблеми з серцем. Станіслав Чмига знаходиться у Кременчуцькому госпіталі з серйозним пораненням ноги. Незабаром повинен прибути додому на лікування і Назар Литвин, в якого під час бою дуже обгоріли ноги. А Валентин Діброва переніс кілька тяжких операцій, нині знаходиться вдома, амбулаторно лікується у ЦРЛ. Звертаються за допомогою і переселенці, уже зареєструвалися 11 сімей, переважно жінки з дітьми. Біженці заповнюють спе-ціальну анкету, додають документи, які підтверджують особу, і лише після цього отримують допомогу, яка складається переважно з продуктів харчування. Шкода, що не маємо змоги допомогти кожному в повному обсязі, тому вкотре звертаємося до вас з проханням підтримати армію, аби наші хлопці відчували підтримку того народу, за який вони ризикують своїм життям. О.Коваль, волонтер ГО «Чутівська громада».

Джерело: http://чутове, сільські новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (10.10.2014)
Переглядів: 433 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Катерина  
0
Частково згодна з попереднім оратором. Жаль тих молодих хлопців, які постраждали внаслідок того свавілля, що відбувається на Україні останній рік! Чому ніхто не виступає за бажання завершити так звану війну? Невже всим подобається посилати своїх близьких на вірну смерть за чиїсь ідеали і інтереси?! Чому нікого не турбує той факт що держава взагалі покинула своїх військових і не допомагає їм? Неможна сліпо розділяти людей на хороших і поганих, на своїх і чужих, на українців і терористів тільки тому, що так робить влада. Звідки така агресія щодо жителів сходу? Вони такі ж люди як і ми, що стали заложниками ситуації мимоволі. Не треба ділити людей щодо їх релігійного віросповідання чи ще за якимись принципами. Всі ми українці, навіть ті, хто не носить вишиванки на показ і не кричить на кожному кроці "слава Україні". Навіщо було зносити памятник Леніну, тим самим виявляти глибоку неповагу до тих наших земляків, які все своє життя пропрацювали в колгоспі ім. Леніна на благо нашого краю? Якщо комусь і потрібно було знести памятник і там самим довести свою лояльність нинішній владі, то треба було хоча б для вигляду провести опитування серед населення, запитати його думку, перш ніж руйнувати. Сподіваюсь що після виборів хоча б щось зміниться, не кажу про країну, але хотілося б кардинальних змін на місцевому рівні, інакше страшно думати, куди ми прийдемо через пару років.

1 Чутівець  
0
А звичайні мирні люди на сході, які потерпають від війни ,ДОПОМОГИ хіба не потребують???? Чи мільйони простих людей, яких жидобендеряцькі ЗМІ перетворили на неукраінців, вже не є нашими співгромадянами????? Що за подвійні стандарти тут в нас на чутівщині???? Схаменіться , земляки!!!! Не йдіть на поводу у коломойських, вальцманів, ляшків, хворостів, володькіних і т.п. Швондєрів мєсних!!!! Це вони нас перетворили на майдаунів, тітушок, колорадів, бендеряк... Треба забирати наших хлопців з братовбивчоі війни і посилати туди синів, дочок, родичів тих, хто через київський Майдан зруйнував нашу державу!!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту