Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

акція

Його мета – підтримка Єдності України, підвищення рівня патріотизму українців та популяризація спорту і здорового способу життя. На території Чутівського району зустріли їх представники Народної ради Леся Володькіна, Надія Легкобит і Наталія Шкарупа та власними автівками супроводили колону до Чутового. А побіля меморіалу Вічної слави представники громади на чолі із заступником голови РДА Світланою Титар, в.о. начальника культури і туризму РДА Тетяною Данільченко гостинно вітали їх хлібом-сіллю. З вітальним словом звернулася до гостей С.Титар.

Організатор велопробігу Руслан Майборода зауважив, що велосипед – альтернативний вид транспорту, доступний кожному. Саме тому його обрали для акції. Переважна більшість її учасників повернулися назад, але у містах до велопробігу долучалися усі бажаючі. Так, у Лубнах до колони приєднався бандурист Віталій, який грав у Києві на Майдані. У Чутовому він виконав кілька відомих пісень, зокрема, і Державний Гімн. Усі присутні щиро підтримали Віталія.

Варто відмітити, що на шляху велопробіг супроводжувала карета “швидкої”, яку надало керівництво Полтавщини. А за оперативну організацію зустрічі у Чутовому Н.Легкобит подякувала С.Титар.

У четвер колона має прибути до Харкова, а вже у неділю планують зустрітися з активістами Донецька.

Фотоінформація Юлії ЧЕРНІЧКИ.


 



Джерело: http://чутове, сільські новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (28.03.2014)
Переглядів: 504 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Украінець  
0
Маячня ....

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту