Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

звіт



У фойє музичного закладу розмістили виставку робіт вихованців відділу образотворчого мистецтва, яких навчають А.Болюх та І.Мотилевич. Слід зазначити, що лейтмотивом дитячих робіт було вшанування пам’яті Великого Кобзаря, тому над зібранням малюнків красувалася промовиста назва: «Кобзар у дитячих серцях». Безперечно, кожна дитина по-своєму осмислює творчість народного поета та художника. І, як результат, - різнопланові сюжети. Приміром, Анна Андреєва у своєму живописі зобразила кобзаря, який співає на широкополі. Малого Тараса, як ілюстрацію до вірша «Мені тринадцятий минало», змалювала Катерина Максименко. Дарія Ахмедова назвала свою роботу «Квіти Кобзарю», а Аліна Подгорна - «Мій рідний край». Вражала й картина Вероніки Головач «Спогади про Україну», на якій зображений замислений Шевченко.

Добре постаралися учні й під час демонстрації своїх умінь і навичок у співі та музиці. Розпочали концерт  піснею у виконанні хорового колективу учнів молодших класів (кер. Ю.Лазоренко). Звучали також вокальні номери Альони Ващенко, Крістіни Крамаренко. Приємне враження справляли виступи скрипалів (кер. З.Куцевал, концертмейстер С.Гогохія) та ансамблю домристів (кер. Т.Лисенко, концертмейстер В.Сопілов). Успішно звітував дует домристів у складі учнів другого класу Марини Калаур та Павла Щербака (викладач Н.Одинець). На скрипці грала Ніколь Бару - учениця З.Куцевал, на бандурі і трубі - Ярослава Корхова, учениця Л.Корхової та І.Атамана, на гітарі -  Валерій Лаврик (викл. І.Атаман).

Святковими фанфарами розпочалося друге відділення звітного концерту. А потім, як у калейдоскопі, змінювалися неповторні візерунки, які створювали музикою та піснями юні таланти. Тож цілком доречними були слова: «На дивній планеті, в музичному краї вітри на сопілочках грають, у марші чіткому крокують краплини, і пісня туманів над річкою лине», які прозвучали з уст ведучих Марини Залісної, Назара Загодіренка та Оксани Юрченко.

Хоровий колектив учнів старших класів (кер. Ю.Лазоренко) змінив учень Н.Філенко Олексій Нос, який зіграв на баяні «Два дубки», а гітарист Іван Кісь  виконав «Ноктюрн». А потім звучала українська народна пісня «Ой, під вишнею» у виконанні  дуету бандуристок у складі Я.Корхової та Катерини Благодарь (викл. Л.Корхова). Захоплювали своїми неповторними номерами вихованці І.Атамана, Н.Колісник: ансамблі гітаристів та народної пісні «Дзиґа», дует у складі Анни Бабенко, Марії Гринчук, а також Каріна Банченко.

Оксана МІРОШНИЧЕНКО.



Джерело: http://сільські новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (14.03.2014)
Переглядів: 331 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту