Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Захоплення





Таке спортивне свято відбулося і минулої неділі. Слід зазначити, що від часу перших змагань у вересні минулого року кількість учасників помітно зросла. Один з організаторів видовищного дійства Максим Незвієцький зазначив, що після дебюту чутівських турнікменів виявили бажання займатися вуличним спортом кілька підлітків, які вже сьогодні успішно виступають й отримують нагороди. І це радує, бо ж замість алкоголю й інших шкідливих звичок юнаки обирають спорт.

Цього разу спонсором і головним організатором шоу виступила районна молодіжна організація «Молоді регіони», яку очолює Дмитро Шевченко, а залучають хлопців до участі у змаганнях Максим Незвієцький та Руслан Онісімов.

Бурхливими оваціями зустрічали спортсменів з різних районів області і, навіть, Валок з Харківщини. Розпочали виступ з індивідуального стилю «фрістайл», який вважається основою всього напрямку і руху SW. Виступи оцінювали по складності виконання, подачі елементів, силовій підготовці спортсмена. Цікаво, що у фрістайлі присутні різноманітні віджимання, що додають родзинки й складності вправам. Високу майстерність продемонстрували полтавці Василь Олійник, Сергій Фесенко та Валентин Вовк з Валок. Вони й зайняли призові місця у цьому стилі.

Затамувавши подих, присутні спостерігали «сонечко» на ногах у виконанні чутівця Сергія Вертія; захоплюючим був виступ одного з членів журі - Олексія Гордієнка з обласного центру. У першій групі змагань взяли участь і наймолодші турнікмени Яків Легкобит та Владислав Осінніков.

Видовищними були номери у стилі «джімбар», який прийшов до нас з Колумбії. У цьому виді добре проявили себе хлопці з Василівки Максим Половий, Сергій Кузьмич, чутівці Сергій Лісніченко та В.Осінніков. Та все ж члени журі обрали переможцями кращих з кращих. Ними стали Нікіта Кузін з Полтави, Артем Заприкут з Артемівки та Володимир Клімов з Чутового. Варто зазначити, що останній учасник за віком порівняно юний, 2000 р. н., та його трюки за складністю й технікою виконання вражали.

Багато учасників змагань спробували свої сили у підтягуванні на турніку. Для старших виступ ускладнили 24-кілограмовою гирею. 19 разів з легкістю виважився О.Гордієнко. М.Незвієцький, незважаючи на нещодавню травму, також впорався із завданням і зайняв другу сходинку. Супе-речливим було питання, кому ж присудити третє місце, бо ж кількість підтягувань у наймолодшого учасника Володимира Гавви та найстаршого Сергія Коржа була однаковою. Та все ж судді віддали перевагу Сергію.

У молодшій групі до 16 років вправу виконували без гирі, й найсильнішими виявилися Євген Лисенко, В.Осінніков та Олег Ольшанцев.

До програми входило й віджимання на брусах. З гирею ця вправа добре вдалася полтавцю Андрію Грицаю, артемівцю Євгену Терещенку та чутівцю Олександру Онісімову. Серед молодших учасників високий результат отримали С.Фесенко, В.Клімов та С.Лісніченко.

Наприкінці основних змагань бажаючі взяли участь у арм-реслінгу (на фото вгорі). Найсильнішими виявилися минулорічний переможець Р.Онісімов та Є.Лисенко.

Цього дня "Молоді регіони” провели акцію "Допоможи дитині”. Кошти на лікування потребував чотирирічний Рамір Боць з Артемівки. Батьки хлопчика щиро вдячні всім, хто відгукнувся на прохання про допомогу.

Виступи кращих турнікменів відзначили медалями та грамотами від організації «Молоді регіони». За її кошти придбали воду для учасників та підготували «солодкий» стіл для юних спортсменів.

М.Незвієцький щиро дякує за допомогу у підготовці та проведенні дійства Д.Шевченку, Володимиру Ситнику, Олексію Каряці, Ользі Заливчій, Владі Бурніс, Олександру Бездітку та суддям за професійне оцінювання змагань.

Помітно, що цей спортивний напрямок набуває широкого розвитку, бо ж кожне тренування – це не нудне повторення завчених вправ, а швидше політ фантазії, кожне тренування обмежене лише бажанням спортсмена. А загалом - це потужна ефективна база, де кожен може проявити вибухову силу й велику витривалість.

Наталія Лось.

Категорія: Новини | Додав: редакция (03.08.2013)
Переглядів: 383 | Теги: Чутово, ЧУТОВЕ, Сільські новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту