Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

візит

Зранку Юрій Васильович зустрівся з громадськістю Артемівки. Хоча в будинку культури зібралося небагато людей, але прийшли ті, кому небайдужа доля країни та селища. Серед них - фермери,  представники сільської інтелігенції та пенсіонери. Оскільки розмову вели напередодні виборів, то народний депутат закликав усіх громадян не ігнорувати вибори, проголосувати за покликом серця за обраного ними кандидата. Присутні розповіли Ю.Бублику і про свої турботи. Зокрема, артемівці порушували питання кадрових змін, повільного реформування країни.

Результативною виявилася поїздка нардепа до Чутового, в ході якої він побував на різних об’єктах селища. Спочатку гість відвідав районний народний краєзнавчий музей та висловив захоплення багатством експозицій і великою кількістю історичних документів. Потім оглянув спортивний комплекс «Лебідь» та будівлю колишньої контори колгоспу ім. Леніна, плачевний стан яких потребує негайного втручання. Перейнявшись цією проблемою, Юрій Васильович разом з присутніми шукав шляхи для її вирішення та пообіцяв всіляко підтримувати.

Конструктивною і плідною була зустріч нардепа і з жителями районного центру, яка відбулася по обіді у районному Будинку культури. До речі, про невідкладну реконструкцію цього  закладу культури також йшлося на зустрічі. Наприкінці візиту Ю.Бублик оглянув будівництво блокпосту на межі Чутівщини з Харківською областю.

Оксана МІРОШНИЧЕНКО.


 



Джерело: http://сільські новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (23.05.2014)
Переглядів: 337 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту