Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Виконавча влада

Перший заступник голови РДА Сергій Апряткін розповів присутнім про підготовку сільгоспвиробників до збирання урожаю ранніх зернових культур. За прогнозами жнива розпочнуться за тиждень-півтора, тож готовність у господарствах має бути стовідсотковою. Є необхідна кількість пального, завершують роботи з облаштування токів та зернових складів, вагового господарства, газацію приміщень для зберігання зерна. «У середньому навантаження на один комбайн становитиме 150 га, що дозволить зібрати ранні зернові впродовж восьми днів», - зазначив Сергій Михайлович. Доповідач звернув увагу на охорону праці та дотримання техніки безпеки в полі, організацію харчування працівників.

Поінформував С.Апряткін і про ветеринарне забезпечення громадського тваринництва за період зимово-стійлового утримання 2013-2014 років. Завдяки необхідним заходам та належній підготовці приміщень для перебування худоби, а це майже 2,5 тис. голів ВРХ, 271 свиней, 61 вівця, 45 коней, не було випадків захворювання тварин, їх масового падежу.

Про пожежну безпеку та підвищення протипожежного захисту населених пунктів та об’єктів району у літній період розповів головний державний інспектор РС УДНС України Олександр Степанов.

Заступник начальника управління Пенсійного фонду України у Чутівському р-ні Світлана Наріжна порушила актуальне на сьогодні питання – наповнення бюджету Фонду, темпів росту чисельності працюючих і фонду оплати праці.

Засідання колегії співпало з Днем державної служби, тож  голова РДА Леся Володькіна та заступник голови районної ради Віктор Калаур щиро привітали своїх колег, побажали витримки, енергії, гармонії й злагоди в родинах, міцного здоров’я і нових звершень. Кращих з кращих представників держслужби відзначили почесними грамотами та квітами. Серед нагороджених за сумлінну, відповідальну працю, особистий вагомий внесок у соціально-економічний розвиток району – завідувач юридичним сектором апарату РДА Любов Боровик, спеціалісти управління ПФУ у Чутівському р-ні Тетяна Боровик, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Діана Гринь, управління Державної казначейської служби Наталія Дзюба, УПСЗН Інна Маріїч, відділу містобудування, архітектури та ЖКГ РДА Олександр Незвієцький, головний бухгалтер управління ветмедицини Людмила Лисенко, головний державний інспектор Чутівського відділення Карлівської ОДПІ Раїса Фокіна.


 



Джерело: http://сыльськы новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (26.06.2014)
Переглядів: 446 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту