Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Відсвяткували

Цьогоріч День захисника Вітчизни відзначали в дев’яносто п’яте. Отримували вітання зі святом дідусі, батьки, чоловіки, брати та всі ті, хто служив у лавах Радянської Армії. Для них у районному Будинку культури організували змістовний концерт, сценарій якого вдало написала методист РБК Віталіна Гуля. Повага до сильної половини людства відчувалася у кожному номері.

Чоловічий ансамбль Чапаєвського сільського клубу у складі Володимира Малахова, Юрія Свіжини, Віктора Сугака, Віктора Бовтика відкрив концертну програму піснею «Нам є що захищати», налаштувавши публіку на святковий настрій, в якому переважала гордість за воїнів-захисників.



З вітальним словом та побажанням всіляких гараздів до винуватців  свята звернулися заступник голови РДА Світлана Титар та  заступник голови районної ради Віктор Калаур. Привітав присутніх зі святом і підполковник запасу, в.о. військового комісара Чутівського райвійськкомату Олександр Бебех. Він, зокрема,  подякував усім, хто служив, за вірність військовому обов’язку, нагородив грамотами за патріотичне і фізичне виховання підростаючого покоління і підняття престижу армійської справи Анатолія Гезея, Олександра Рядниха, Анатолія Гусара,  Валентина Діброву, а за успіхи в популяризації руху юних десантників - Олександра Швидкого та Князя Данієляна. За значний вклад у  роботу з ветеранами війни та співпрацю з райвійськкоматом відзначили і голову районної організації ветеранів Петра Павленка. У своєму короткому виступі Петро Іванович подякував тим, хто пройшов через полум’я Вітчизняної війни та  здобув перемогу. На жаль, їхня кількість з року в рік зменшується -  на сьогодні залишилось 49, наймолодшому з яких – 85 років.

Кожен з аматорів районної сцени намагався вкласти душу у свій  виступ, щоб розважити та подарувати приємні хвилини глядачам. Ірина Животовська з Іскрівки піснями зворушила ветеранів до сліз, а Сергій Федоренко оспівав офіцерську честь та лицарську доблесть. Як завжди неперевершеними у дуеті були Любов Тіцька та Юрій Свіжина. Особливий інтерес і захоплення викликав виступ членів клубу юних десантників «Гвардія» й чудова гра на трубі Валерія Артеменка та Ігоря Атамана. Фурор викликали найменші учасники Зразкового ансамблю танцю «Капітошка» з  хореографічною картинкою. Відкриттям цього дня був дебют учениці Чутівського ПТУ №55 Дарії Войтенко та танцювального клубу при РБК «Платінум», яким керує Р.Проскуров.


Вдячна публіка не жалкувала аплодисментів для артистів та, отримавши великий заряд позитиву, залишала концертну залу з піднесеним настроєм. Проте легкий смуток все ж мав місце, бо чомусь  наповнюваність глядацької зали була недостатньою. А шкода, бо де ж нам культурно відпочивати, та ще й безкоштовно?







Категорія: Новини | Додав: редакция (02.03.2013)
Переглядів: 398 | Теги: Чутовов, ЧУТОВЕ, Сільські новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту