Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

відсвяткували
Каріна Сологуб, Світлана Чалик, Людмила Ломака, Інна Малиш, сестри Волкови, Віта Гринько, В.Сугак та Віктор Бовтик щиро і сердечно дарували свої пісні односельцям. Майстерно виступила на сцені рідного села і артистка Полтавської обласної філармонії Ліліана Бовтик. В.Сугак розповів, що дівчина завжди з радістю допомагає йому організовувати різноманітні урочистості для односельців. Досить гармонійно концертні номери доповнювали слайди на мультимедійному проекторі. До речі, зал був заповнений ущерть. На початку дійства сільський голова Михайло Сорокін вітав усіх присутніх зі святом та коротко ознайомив з історією виникнення села, зауваживши, що почало воно розвиватися з 1902 року. А у 20-их роках у щойно створений радгосп "Петровський” завезли овець, згодом - кролів, лисиць та інших пушних звірів. Наразі Чапаєве має розгалужену інфраструктуру: поряд із залізницею працюють комбікормовий завод, структурний підрозділ хлібної бази, філія ТОВ "Ізюмське звірогосподарство”, успішно триває будівництво елеватора ПСП «Дружба»; вирощують непогане збіжжя на полях фермери та сільгосппідприємці; діють освітні, медичні, торговельні заклади тощо. Про досягнення села і його працелюбних людей говорили ведучі В.Сугак та С.Чалик. З вітальним словом звернувся до жителів Чапаєвого голова районної ради Віталій Бистрай. Він також передав вітання від народного депутата Олексія Лелюка та запевнив, що депутатський корпус районної ради робитиме все для поліпшення життя не лише чапаєвців, а й усієї громади району. На свято прибув і депутат обласної ради Микола Хоменко, який теж тепло поздоровив присутніх з урочистостями і передав від О.Лелюка у подарунок місцевому дитсадку телевізор. Одним з найкращих сіл району назвав Чапаєве під час свого виступу депутат районної ради, керуючий газовим господарством Олександр Качала. І дійсно, це село знамените старшим поколінням, прославляє його і підростаюча юнь. Тож у великому родинному колі згадали цього дня всіх. Вшанували сивочолих ветеранів Великої Вітчизняної війни та воїнів-інтернаціоналістів Ігоря Залогіна, Івана Пилипенка, Олександра Котляревського, Віктора Пєгорєва, Геннадія Дикого, Василя Черевка, Павла Ярошенка.
 
 
 Запросили на вальс подружжя Максименків - Григорій Никифорович та Варвара Іванівна відсвяткували своє золоте весілля. Привітали і молодят, які щойно стали на весільний рушничок: Сергія та Людмилу Ломак, Романа і Ольгу Шутів. Цьогоріч до Чапаєвого вісім разів прилітав лелека, принісши молодим родинам п’ятеро дівчаток та троє хлопчиків. А минулого тижня сина-козака подарувала доля сім’ї Турчаків. Не обійшли увагою і багатодітних матерів. Таких родин у селі 64. Щиро вітали серпневих іменинників, які цього дня відзначали своє особисте свято: Любов Лихопій, Ніну Скирду, Наталію Байрачну, Олександра Кирка, Ніну Козачук, Галину Павленко.
 
 
За доброю традицією М.Сорокін та голова ветеранської ради Чапаєвого Анатолій Чучула вручили паспорти Олександрі Дикій та Олексію Близні. Анатолій Гаврилович сказав напутнє слово юним громадянам України і щиро привітав односельців від імені ветеранської організації зі святом. Особливі слова подяки лунали на адресу батьків, чиї діти стали справжньою гордістю Чапаєвого. Сільський голова вручив подарунки родинам Каріни Сологуб, Софії Федченко, Тетянки Бабічевої. Ці талановиті дівчатка прославили своє рідне село на всю Україну. Директор школи, депутат районної ради Тамара Малахова також відзначила невтомну батьківську працю та любов, які панують у цих родинах. Вона підкреслила: «У нашій школі усі сім’ї такі хороші. До речі, наші цьогорічні медалісти підтвердили свої знання, вступивши до вищих навчальних закладів». Похвалилася Т.Малахова і іншою випускницею школи Валерією Баришевою, яка цього навчального року приступить до роботи в місцевій школі. Дівчина одночасно закінчила два вищих навчальних заклади, до того ж обидва з відзнакою. Також Тамара Іванівна відмітила старанність і прагнення зробити якнайбільше корисного для своєї громади сільського голови М.Сорокіна. В його активі наразі уже багато добрих справ. Та й День села Михайлу Олександровичу спільно з виконкомом Чапаєвської сільської ради вдалося організувати на славу. Допомогли громаді керівники місцевих господарств: СТОВ «Ніка» Олександр Осетров, ДП «Зернятко» Віталій Бакаєнко, ПрАТ «УкрАгроНПК» Вадим Кривошей, фермери Володимир Повшенко, Віктор Яковенко, Євгеній Моргачов, Олег Гнойко, Віктор Бовтик, Юрій Безотосний. Тож за підтримки цих людей організаторам дійства вдалося вразити односельців чудовим святковим феєрверком: тисячі різнокольорових вогників злітали в небо, славлячи рідне село.
Категорія: Новини | Додав: редакция (27.08.2011)
Переглядів: 917 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту