Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Відсвяткували

 

На урочисту лінійку прибули почесні гості: кандидат технічних наук, доцент Полтавського Національного технічного університету Микола Бороздін, заступник Артемівського селищного голови Юрій Нікітін, методист районного методкабінету Раїса Артеменко та випускники 50-их років Артемівської школи – фізик-ядерник Микола Шевченко з Харкова, інженер Анвік Згурський з Броварів, публіцист Володимир Сосідко з Кочубеївки.

Вся увага присутніх була прикута до винуватців свята – випускників, які разом з класними керівниками Тетяною Прокопенко та Сергієм Касаткіним під гучні оплески та мелодію пісні про безтурботне дитинство зайняли свої місця на лінійці. Їх щиро привітала директор школи Валентина Удовиченко, подякувала за активність у позашкільній роботі, за старанність та наполегливість у навчанні; висловила сподівання, що кожен зможе реалізувати себе у житті. Валентина Миколаївна відзначила допомогу і підтримку батьків, підприємців, фермерів, селищної ради, «Хлібної бази №88» та всіх причетних до забезпечення нормального функціонування навчального закладу.

Щороку артемівські школярі серед кращих і в навчанні, і в спорті. Тож заслужені нагороди отримали переможці та призери предметних олімпіад, а Володимир Михно удостоєний ще й грошової винагороди від Департаменту освіти та науки ОДА за третє місце в обласній олімпіаді з фізики.

Володарями Кубка наполегливих і завзятих стали найсильніші й найспритніші Анна Булига, Антон Яковцов, Валентина Герман, Руслана Лисенко, Володимир Михно та Максим Перепелиця.

Гості бажали випускникам світлого майбуття, здійснення задумів, а М.Шевченко заповів школярам бути патріотами країни, любити її мову й культуру. У щасливу дорогу своїх вихованців благословив вчитель С.Касаткін.

Після урочистостей дзвоник у руках Альони Тарасової, Олександра Собка, Світлани Мазуренко та Дмитра Мистюка покликав учнів на останній урок у цьому навчальному році.

Категорія: Новини | Додав: редакция (31.05.2013)
Переглядів: 382 | Теги: ЧУТОВЕ, Сільські новини, Чутово | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту