Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

спорт

Перед початком гри за традицією відбулося покладання квітів на могилу трагічно загиблого футболіста. Уже втринадцяте його товариші разом з рідними  вшанували пам’ять дорогої їм людини хвилиною мовчання. А на футбольному полі перед вишикуваними командами виступила сестра спортсмена Катерина Івасенко, яка приїхала з Водолаг. Висловивши вдячність організаторам змагань, вона побажала кожному учаснику турніру миру, щастя, тільки хороших новин та успішної гри й перемоги. А вже у приватній розмові Катерина Петрівна просила підкреслити, що вона усім серцем прагне, аби на долю хлопців випадала лише мирна боротьба, зокрема,  за м’яч, а не битва зі зброєю в руках.

Змагання відкрили команди з Чутового та Черняківки. Пальма першості дісталася господарям поля. Живу, динамічну гру з рівними можливостями провели чапаєвці й филенківці з рахунком 1:1 у першому таймі, проте в наступних періодах реванш взяли спортсмени з Филенкового. А от перемогти  супротивників із Черняківки їм не вдалося, адже пропустили у свої ворота чотири м’ячі. Гра закінчилася з рахунком 4:2. У завершальній зустрічі між чутівцями та чапаєвцями перевага була на боці перших. Вони, до речі, не дали шансу опонентам забити жодного гола, хоча в їхні ворота відправили аж п’ять. Тож у результаті беззаперечної перемоги з рахунком 5:0 чутівська команда стала володарем перехідного кубка.

Завершальний етап - нагородження команд - голова районної федерації з футболу Олександр Рядних та голова ветеранського спорту району Сергій Алімов провели в присутності рідних О.Куцевола. Павло Куцевол до грамот, які вручав О.Рядних, додав ще й подарунки, придбані за спонсорські кошти Володимира Криворучка, Едуарда Кулика, Андрія Крамова, С.Алімова. Нагороди отримали і кращі футболісти Олександр Гостудим, Микола Міщанін, Ігор Безрук, Дмитро Тупік.

Оксана Мірошниченко


 



Джерело: http://сільські новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (30.05.2014)
Переглядів: 343 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту