Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

спорт
«Ніка» проти «ПромЕня»

Таверівці очікували спортивного свята – на гру їхньої команди з чапаєвцями прийшли подивитися чимало людей. До того ж, прибули затяті вболівальники з Чутового. Чапаєвську команду зустріли по-домашньому, як добрих знайомих. Взагалі, велику роль у футболі відіграють вболівальники. Від того, наскільки сильно вони підтримують улюблену команду, залежить настрій гравців і, нерідко, - результат матчу. Шанувальники футболу, що зібралися у Таверівці, вболівали за обидві команди. Ця підтримка додавала особливого забарвлення матчу, заряджала азартом. 

За правилами чемпіонату судити гру мають гості, тому у центрі поля був тренер «Променя» Леонід Гроза, а боковими суддями виступили чапаєвські гравці Микита Павлов, Юрій Гроза та колишній чутівський футболіст Володимир Селіванов. Матч розпочався спокійно, лідирували таверівці. Їхній гравець Максим Осіпенко і відкрив рахунок цього дня.

«На жаль, основний кістяк команди не зміг сьогодні взяти участь у чемпіонаті. Тому і рівень нашої гри був дещо слабшим», - розповів згодом тренер «Променя». На ворота у чапаєвців став Дмитро Гарбар, який, до речі, непогано зловив кілька м’ячів. Таверівську ж «Ніку» підсилили майстерні гравці з Чутового і вихованець  донецького  «Металурга»  Артур Даніелян. Звісно, таке «підкріплення» не було даремним – уже у першому таймі вони відправили чотири  м’ячі у ворота чапаєвців. Влучними пострілами відзначилися Андрій Тесак, В’ячеслав Шеремет, Руслан Лазоренко.

Утім, «Промінь» затято боровся за свою перемогу, кілька разів вправно відбиваючи атаку таверівців, не даючи їм змінити рахунок. У другому таймі Іван Ісенко таки зумів скористатися ситуацією і поцілити м’ячем прямісінько у ворота «Ніки». Варто відзначити і воротаря таверівців Петра Козака, який також не раз рятував своїх футболістів від гарантованого голу. Тож між обома командами постійно точилася боротьба за м’яч. Рахунок на кінець матчу був 6:1 на користь господарів.



Щодо спонсорської допомоги

Транспорт для таверівської команди надає СТОВ «Ніка». До речі, хлопці досить респектабельно виглядають у новенькій чорній формі, подарованій керівництвом цього господарства. Тренер «Ніки» Борис Шеремет розповів, що місцеві фермери Олександр Шинкаренко та Віктор Онищенко постійно скошують футбольне поле, а останній навіть пообіцяв обладнати стадіон новими лавками. Усі вони разом з сільгоспвиробником Михайлом Грековим активно підтримують команду і фінансово, за що Б.Шеремет від імені футболістів висловлює їм щиру подяку.

У «Променя» спонсор - Чапаєвська сільська рада, яка виділила кошти на розвиток футболу. Утім, знайшовся і меценат, який потурбувався про нову форму для гравців цієї команди - і вже незабаром футболісти отримають обновку від свого шанувальника.

«Не дуже зручно добиратися на виїзд, - нарікає тренер чапаєвців Л.Гроза. – Дороги не годяться, а транспорту для перевезення гравців не виділяє ніхто. Проте сільська рада надає пальне, а це велика допомога».



результати матчів

Також цього дня сторожівський «Гранд» зустрічав футболістів Вільхуватки і обіграв їх з рахунком 8:1. Артемівський «Харчовик» навідався до чутівської «Молоді» і також виграв матч (4:0). Черняківці приймали в себе іншу артемівську команду - «Арсенал» і зіграли внічию 3:3, а Филенкове побувало у гостях у Лозуватці, де господарі на 15 забитих голів відповіли одним влучним ударом (15:1).

Юлія ЧЕРНІЧКА.

Фото автора.

Джерело: http://чутове, сільські новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (22.06.2013)
Переглядів: 354 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту