Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

спорт
спочатку грали юніори
 Розпочалося спортивне свято з гімну «Вікторії», під звуки якого юнаки обох команд вишикувалися на полі. Судді, які приїхали з Полтави, ретельно перевірили зовнішній вигляд футболістів, дотримуючись суворих вимог. У першому таймі наші гравці потужно атакували суперників, і бої за м’яч постійно точилися на половині поля новосанжарців. У цій боротьбі Віктор Горденко зробив дубль у ворота «Стандарта». У перерві наставник молоді Олександр Олефір давав хлопцям цінні поради, вказуючи на їхні помилки. У другому таймі відчувалася апатія гравців «Стандарта», вони досить в’яло вели себе на полі, чим втретє скористався В.Горденко і забив гол. Вчетверте м’ячем у ворота новосанжарців влучив Володимир Однороб. На всі чотири голи гості змогли відповісти лише одним наприкінці матчу. Через гучномовець оголошували прізвища тих, хто забив гол. Глядачі гучно підтримували свою команду, що додавало її гравцям сил і впевненості. Окрилені перемогою, хлопці пішли на відпочинок. Сергій Асатуров поділився враженнями: «Ми очікували сильнішої команди, та, на щастя, наші сподівання не виправдалися. Заважала лише спека». Тренер О.Олефір також задоволений грою: «Хоч і відчувається поки що незіграність команди, але ці дві зустрічі результативні: хлопці побачили можливості один одного, тож наступні ігри будуть кращими».
 
ЗАГАЛЬНА АТМОСФЕРА
час перерви між іграми вдалося поспілкуватися з обласним інспектором матчу Володимиром Капустяном, який спеціально прибув перевірити організацію змагань та стан поля. «В принципі все нормально, – говорить він. – Мої вказівки президент ФК "Вікторія” Олексій Іванович Порохня виконав, тому претензій до нього немає». Увагу привертали люди у міліцейській формі. Старший дільничний райвідділу Олександр Красний та постовий ІТТ Валентин Бугай чергували під час обох матчів, хоча зі слів О.Красного, жодного суттєвого порушення не виявили. Відповідно до правил, на матчі має бути присутній і медпрацівник. Ці обов’язки виконувала фельдшер Чапаєвської амбулаторії Віта Житковська. «Я вперше беру участь у таких заходах, - поділилася враженнями жінка. - Серйозних травм, на щастя, не було. Просили нашатир, бо відчували запаморочення. В одного гравця була легка травма голови. А взагалі гра пройшла без особливих ускладнень». Приватний підприємець, депутат районної ради Володимир Филенко приїхав підтримати гравців разом з родиною. «Із задоволенням споглядав матчі як молодіжної, так і дорослої команд, - говорить підприємець. – Пишаюся Вітею Горденком, адже і його батько був футболістом, грав за филенківську команду». Президент ФК «Вікторія» О.Порохня подбав і про музичне оформлення дійства, запросивши фахівців цієї справи Сергія Сологуба та Віктора Сугака. Для розваг присутніх у їхньому виконанні звучали пісні. Вони поздоровили ветеранів футболу, а Василя Коробку та Олексія Грозу – особисто, адже нещодавно вони відзначили свій день народження. У затінку облаштувалася з ароматним шашликом місцевий підприємець Лідія Сакун. Біля її прилавку постійно юрмилися покупці. Тож усе було на високому рівні. А як же інакше? Адже Олексій Порохня любить в усьому досконалість. До кожної справи підходить з неабиякою серйозністю і вимагає цього від інших.
НА ПОЛІ - ОСНОВНИЙ СКЛАД
О 16-ій годині розпочався матч між основними складами обох команд. Варто відзначити, що гравці «Вікторії» були готові до справжньої чоловічої гри. Психологічне налаштування дуже важливе. Можна виграти у сильнішого суперника, а програти слабшому, якщо недооцінити його потенціал. Первозванівці правильно оцінили свого суперника. На полі сили команд були майже рівні. Відчувалася зіграність новосанжарців, всупереч якій «Вікторія» мала потужну підтримку земляків. Наш воротар Сергій Бульбах, мов лев, захищав ворота, тому «Стандарту» нелегко було забити гол. Рахунок наприкінці першого тайму відкрив Олександр Рядних. У другому таймі відбулася низка замін у нашій команді. І вже за хвилину, щойно вийшовши на поле, Олександр Мізік зумів влучити у ворота суперників. Наступна заміна – Максим Осіпенко – і знову за мить третій гол. Наприкінці матчу з подачі Вадима Гречаного О.Мізік зробив контрольний «постріл» у ворота «Стандарту» - і гра закінчилася з рахунком 4:2 на нашу користь. Стадіон зірвався оваціями та оплесками, радість переповнювала серця і гравців, і вболівальників. Після матчу О.Порохня особисто подякував кожному футболісту за чудову гру, міцно потиснувши руку. Наступна гра на домашньому полі відбудеться 12 травня, «Вікторія» зустрінеться з котелевським «Маяком», а 19 травня до нас завітає ФК «Карлівка-2». О 14.00 гратимуть молодь, а о 16.00 – основний склад команд. Тож всі бажаючі можуть насолодитися видовищними іграми на стадіоні у Первозванівці.
Юлія ЧЕРНІЧКА
 Фото автора.


Джерело: http://чутово, сільські новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (03.05.2013)
Переглядів: 369 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Рядних  
0
Непогано... Я думав, що вони тупіші( первозванівка).... А вони ще й нічого...

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту