Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

спорт
 
Олексій Малько та Олександр Ткаченко – футболісти Артемівського «Арсеналу». Вони не лише грають, а й виступають у ролі суддів на цьому турнірі. О.Ткаченко – ентузіаст та тренер артемівського «Арсеналу», постійний помічник головного судді О.Рядниха в усіх футбольних чемпіонатах. Відносно недавно, лише другий рік, у суддівській команді працює О.Малько. Це професійний знавець футболу, адже є тренером-викладачем з футболу в Артемівському відділенні ДЮСШ, його запрошують і на обласні змагання. А самі гравці «Арсеналу» не забувають і про своїх спонсорів. Дякують директору Артемівської школи Валентині Удовиченко за надання спортзалу для тренувань, місцевому фермеру Павлу Журавлю і Артемівській селищній раді - за фінансову та матеріальну допомогу, Ігорю Листопаду - за надання мікроавтобуса для поїздок.
 
 
 
 
Вдалося поспілкуватися і з тренером «Ниви» з Филенкового Миколою Міщаніном: «Завдяки підтримці директора місцевої школи Вікторії Филенко, ми маємо можливість тренуватися, поліпшувати свою майстерність». І це помітно під час гри – агресивні, завзяті футболісти «Ниви» напролом йдуть до своєї перемоги. Відчувається зіграність команди, кожен гравець чітко виконує свою функцію. Футболістам допомагають приватні підприємці Юрій Підпалий, Володимир Филенко. Останній, до речі, по можливості, надає автобус для підвезення гравців. А от таверівська команда у суботу приїхала на змагання даремно, бо міліціонери вдруге не змогли зібратися на матч, і їх дискваліфікували. Та навіть технічна перемога не принесла задоволення, адже хлопці з «Ніки» прагнули боротьби, сплеску емоцій, адреналіну. З цього ж приводу засмучений і колишній воротар таверівців, а зараз тренер команди Борис Шеремет. Гравці висловлюють щиру вдячність директору СТОВ «Ніка» Олександру Осетрову та місцевим сільгоспвиробникам Віктору Онищенку, Олександру Шинкаренку, Віктору Завгородньому, які надають посильну допомогу футболістам і всіляко підтримують їх. «Наша команда згуртована і стабільна, - говорить про чапаєвський «Промінь» Руслан Гасимов. – У нас грає як школяр Олександр Черевко, так і ветеран футболу Сергій Шило. До речі, Сергій виступає і в ролі спонсора – надає машину для виїзду на матчі, щоправда забезпечення пальним повністю лягає на плечі гравців». Звичайно, як і багато інших сільських команд, «Промінь» має труднощі з місцем для тренування. І, якщо питання з волейболом ще більш-менш вирішується, то для футбольних тренувань взимку місця немає. Хлопці сподіваються на підтримку сільського голови Михайла Сорокіна, директора школи Тамари Малахової, вчителя фізкультури Сергія Сологуба. Адже згуртовувати молодь, прищеплювати їй моральні цінності, прихильність до здорового способу життя – це спільна справа, вважають ентузіасти футболу. Футбольні баталії у Чутовому стрімко розвиваються, лідери вже значно відірвалися від решти команд, тому боротьба посилюється. Матчі, що відбуваються на полі, стають цікавішими, бо хлопців «підігріває» подих близької перемоги. Тож представляємо турнірну таблицю і запрошуємо усіх вболівальників підтримувати улюблену команду у півфіналі та фіналі чемпіонату, що відбудеться 13 та 14 квітня.
 
Результати матчів 30 березня:
Сидоренкове-Вільхуватка – 11:0, «Молодь»-«Арсенал» - 4:8, міліція-Таверівка – технічна поразка, Сторожове-ДЮСШ – 3:8, «Харчовик»-«Вепри» - 4:3, Лозуватка-Чапаєве – 1:8. 31 березня: «Молодь»-Таверівка – 1:8, міліція-Вільхуватка – технічна поразка, Черняківка-Сидоренкове – 4:1, «Харчовик»-Чапаєве – 4:2, Лозуватка-ДЮСШ – 19:0, Филенкове-Сторожове – 3:2.
 
 
Вихованці Олександра Олефіра Дмитро Тупік, Сергій Левченко та Роман Петренко бажають пов’язати своє майбутнє зі спортом. Усі вони навчаються у Полтавській спортивній школі №1. Сергій та Роман - лише рік, а от Дмитро потрапив до навчального закладу чотири роки тому. У складі ФК «Молодь» (Полтава) чутівські гравці вже спробували себе у протистоянні з іншими молодими командами, а зараз готуються до змагань у дитячій юнацькій лізі України. Разом з ними у цій же школі навчаються ще троє хлопців з Чутівщини – Олександр і Сергій Тупіки та артемівець Богдан Трачук, який зараз грає за «Харчовик». А юний спортсмен Артур Даніелян потрапив до Донецької футбольної школи «Металурга». Хлопці із задоволенням відгукуються на запрошення зіграти у домашніх чемпіонатах і діляться власним досвідом.
 
 
 
 
Захищати ворота – справа не з легких. Тут, напевне, найбільше отримуєш стусанів від м’яча, а подекуди і від гравців, які, попри все, намагаються забити гол. «Усі молодці, усі стараються, – говорить О.Рядних. – Але серед інших можна відмітити чутівця Віталія Ліплявого з команди «Молодь» і таверівця Петра Козака». На фото: на воротах віртуоз Віталій Ліплявий.
 


Джерело: http://чутово, сільські новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (05.04.2013)
Переглядів: 464 | Коментарі: 7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
7 Рядних  
0
Да!!!!((((((( я ракло.... І гнида...

6 Проти рядниха гниди  
0
Та нехороший він чоловічок, ряднишок цей!

5 Кернес  
0
Та інші судять нормально!!!! На відміну від цієї дівчинки Рядниха!!!! Десяток років гнидить на полі... Може хто й підсужує своім, але цей таракашик перебиває всіх!!! Іншим далеко до такого " МЕГА суддівства"!!! І оченятка в мене відкриті на відміну від тебе " сліпця" ... І Євро ти сюди не приплітай, то інша тема помилок!!! А тут свідома гниль з боку судді... Ото тобі й " базікання " все, Рядних чи знайомий Рядних, чи хто ти там....

4 критик  
0
А хіба інші не підсуджують своїм. Ти свої оченята трохи відкрий!!!!! Та подивися. як другі судять. А ще краще сам спробуй! А то ляпати кожен може. Тоді уже й базікати будеш!!! А буває ж, судді і голи не бачать, як на Євро.

3 Кернес  
0
А ти хто такий, щоб забороняти говорити мені правду???? Я граю і непогано!!!! А те, що Рядних гнилий, це факт!!! Треба бути суддею для всіх, а не для однієї команди!!! А ця постійна його жіноча вдача на полі, підсужування своім та ігнор інших , дратує не одну команду!!! Якби він був нормальний, то ніяких випадів у його сторону не було б!!!! Так, що ти мене не затикай, ряднихівський почитателю ...

2 критик  
0
А ти хто такий, щоб обзивати когось? Грай краще!!!!

1 Кернес  
0
А хто поставив суддею цього гниляка Рядниха?????

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту