Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Патріотичне виховання

 

Чутівська школа здавна славиться військово-патріотичним вихованням підростаючого покоління. Її учні - незмінні переможці районних та призери обласних змагань. Й це неспроста, адже пріоритетним у цьому навчальному закладі є наступність поколінь. І виявляється вона, насамперед, у тому, що старші передають досвід молодшим. Ось і цього року Ігор Фисун, Єлизавета Наріжна та Армен Данієлян, представники команди «Краяни», минулорічної призерки обласного конкурсу пісні і строю військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця», консультували своїх правонаступників. Тож двом із них і випала честь підняти прапор нинішніх змагань, які відбулися 23 квітня.

Дев’ять команд, представників 6-8 класів, взяли участь у першому етапі гри «Зірниця». Ведуча дійства, президент школи Владислава Бурніс, оголосила склад журі, до якого ввійшли директор школи Ігор Соколов, провідний інспектор районного сектору УДСНС Володимир Качала, учитель захисту Вітчизни Анатолій Гезей. Головним суддею був Микола Угненко, який і регулював проведення гри.

Варто зазначити, що конкурсанти показали досить високий  рівень підготовки, адже тренувалися упродовж тривалого часу з великим бажанням і старанням. Безсумнівно, найвидовищнішим був конкурс пісні і строю, який вражав присутніх красивим зовнішнім виглядом учасників гри, відпрацьованими до автоматизму елементами стройової підготовки, піднесеним духом патріотичних пісень, урочистістю маршів, чіткістю і влучністю девізів та емблем. Кожна команда намагалася найточніше дотриматися усіх критеріїв, тому важко було визначити переможців. Проте беззаперечними лідерами члени журі визнали юнармійців 8-В, 7-В, 6-А класів. У вогневій підготовці, яку провели  завчасно до змагань, перемогли стрільці 8-В, 8-Б, 7-В класів. Під час спортивних змагань (човникового бігу) та конкурсу з метання гранати картина з найуспішнішими не змінилася. Тому за загальними результатами перемогла команда «Десант» 8-В класу (командир Анатолій Фисун),  друге місце здобули “резервісти” з 8-Б під орудою Якова Легкобита, а «Патріоти» 7-В класу, якими керував Максим Перепелиця, були третіми. Серед трьох шостих класів визначили одного лідера - «Соколят» з 6-А класу (командир Влад Щербина).

Оксана МІРОШНИЧЕНКО.


 



Джерело: http://сільські новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (26.04.2014)
Переглядів: 499 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту