Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Освіта
Учнів, вчителів, батьків цього дня об’єднало свято танцю. А юні артисти разом зі своїми класними керівниками зробили його феєричним. І кожен намагався бути неповторним. Учні 5-В підготували ліричний український танок, 5-Б – грецький сиртакі, бурхливі оплески глядачів супроводжували і жартівливу композицію «Веселые поварята» 5-А.
 
 
Шестикласники також були на висоті: весела «Зимонька» (6-А), яскраве «Запальне диско» (6-Б), «Данс-мікс» (6-В) відзначалися оригінальністю і майстерним виконанням. Семикласники і восьмикласники демонстрували сучасні танці. Сплеск емоцій викликали танцювальні рухи дівчаток з 8-Б під популярну нині Oppa Gangnam Style.
А ніжний мелодійний вальс у виконанні учнів шостого класу Даші Атаман та Андрія Піскового був справжньою несподіванкою для глядачів. Тому лишалося тільки дивуватися, чому так мало хлопчиків серед танцюристів, адже вони опановують цей вид мистецтва не гірше за дівчаток. Яскравим прикладом цьому став і енергійний Артем Незвієцький, який дзиґою крутився по сцені.
 
 
Заступник директора школи Раїса Старокольцева розповіла, що цьогорічний танцювальний конкурс відрізнявся від інших сценічною культурою, сюжетністю, різноплановістю: були і народні танці, і класика, і сучасні. «З кожним роком школярі намагаються перевершити своїх попередників, аби залишити про себе згадку, і не лише відмінним навчанням, - розповіла Раїса Іванівна. – Ми тісно співпрацюємо з дитячою музичною школою, БДЮТом, вихованці яких свої уміння творчо використовують під час шкільних конкурсів. А наші вчителі намагаються залучати найбільш гіперактивних дітей до цих шкільних форм діяльності, направляючи їхню енергію у позитивне русло».
 
 
Відмітила Р.Старокольцева і наступність поколінь. Випускники минулих років, старшокласники із задоволенням допомагають у підготовці цих заходів. Цьогоріч тренували учнів вихованці БДЮТу Даша Петренко, Сергій Пономаренко, Ольга Заливча, Діана Кулик. А креативні постановки, музичний супровід та новітня хореографія Наталії Золотаревської завжди приносять успіх і чимале задоволення її підопічним. Раїса Іванівна також розповіла, що танцювальний конкурс завершував місячник художньо-естетичного виховання «Крок до зірок», який тривав у навчальному закладі з 28 січня по 20 лютого. У його рамках пройшли також тижні поезії та пісні.
 
 
Готуватися діти почали ще на зимових канікулах. "Школа дзвеніла увесь місяць після уроків піснями і музикою, - зазначила Р.Старокольцева. - Слід відзначити і старанність ведучих Ольги Заливчої, Лізи Наріжної, Сергія Асатурова, Влади Бурніс, Ольги Понятенко, Юлі Романенко, Максима Бича, Марини Калаур, Олександра Стацевича. Педагог-організатор Ольга Власенко підготувала для них вдалі сценарії, тож їхні виступи органічно вписувалися у загальний фон концертних програм”. Школярі молодших класів демонстрували свої таланти перед батьками. Р.Старокольцева підкреслила, що педагогічний колектив таким чином залучає батьків до життя школи. Спочатку їм прочитали лекції щодо виховання дітей, допомогли у підготовці до ДПА.
 
 
І справжнім сюрпризом для батьків став концерт, який підготувала їхня малеча. Старшокласники показували уміння танцювати, співати і декламувати на вечорі, присвяченому Дню закоханих. Раїса Іванівна зазначила, що яскравим і надзвичайним був виступ дев’ятикласників. Справжнім дарунком усім закоханим стали і пісні у виконанні Ані Асатурової та Діани Крамаренко. Тож кожен мав змогу продемонструвати свої здібності чи спробувати себе у певному виді мистецтва. І переможених, гадаю, у конкурсах, не було. Адже це, насамперед, перемога над самим собою. Можливість на деякий час стати іншим. А уміння тримати себе перед аудиторією, впевнено почуватися на сцені ніколи не будуть зайвими.
Оксана ЧЕРКАС.
Категорія: Новини | Додав: редакция (22.02.2013)
Переглядів: 504 | Теги: ЧУТОВЕ, Сільські новини, Чтово | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту