Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Культура
- Зимової пори щовечора ходили на репетиції, - розповідають артисти. - У першу чергу отримуємо задоволення для душі, а ще хочемо подивувати та розважити односельців. Слід зазначити, що це їм неабияк вдається. Нещодавно глядачі спостерігали за Стецьком та Уляною зі «Сватання на Гончарівці» на новорічному концерті, а цього разу дружно сміялися над безпорадними чоловіками, котрі не могли впоратися з домашнім господарством.
 
 
 
Присутні, затамувавши подих, спостерігали за майстерною грою Сергія Політька, Валерія Козюпи, Анатолія Мирного, Михайла Кожуха, Анатолія Постоєнка, Миколи Мирного, Ірини Бурсової, Валентини Мирної, Ірини Політько, Людмили Козюпи, Тетяни Прокопенко. І хоч суфлер Галина Сосюра була, як кажуть, поза кадром, але без неї такого б успіху не було.
 
 
 
Регіт не припинявся ні на мить. Самодіяльним акторам могли б позаздрити навіть корифеї театру. Що не кажіть, а вміє Скибівський сільський голова Петро Осадчий своєю режисерською діяльністю згуртувати людей різних спеціальностей і соціальних статусів в одну злагоджену трупу, не гіршу професійної. Тож сподіваємося цей самодіяльний колектив побачити не тільки на рябківській, а й на інших сценах району. Приємне враження справив і пісенний колектив під керівництвом учителя-пенсіонера Олексія Федоренка, який виступав в антрактах вистави. Під супровід баяна звучали пісні у виконанні Світлани Бурсової, Катерини Анічкіної, Тетяни Мирної, Софії Чубенко.
 
 
 
Остання, до речі, є незмінною солісткою багато років поспіль, незважаючи на поважний сімдесятирічний вік. Хто побував на святі у Рябківці, той не пошкодував, бо ж отримав максимум задоволення та позитиву. Зрештою, так насміятися, як на «Фараонах», ніде не доводилось.
Олександр Цимбалюк.
Категорія: Новини | Додав: редакция (19.03.2013)
Переглядів: 400 | Теги: ЧУТОВЕ, Сільські новини, Чутово | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту