Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Кубок "Сільських новин"

Варто відмітити, що цьогоріч команди значно підсилилися. Вболівальники помітили відсутність величезних розривів у рахунках. Несподівано вирвались уперед вільницькі футболісти, які неодноразово отримували перемогу на полі. Порадувала своїх вболівальників грою і лозуватська команда.

Отже, у суботу, 5 квітня, в нічию зіграли ДЮСШ-Филенкове – 2:2, Черняківка поступилася Вільниці – 1:6, а Лозуватка – Сидоренковому – 0:3. З таким же рахунком закінчився матч правоохоронців та команди «Чутове», а «Арсенал» випередив Чапаєве на один гол – 5:4.

У неділю, 6 квітня, Чапаєве-Черняківка розіграли 7-8 місця. З рахунком 7:8 «Фортуна» перемогла чапаєвців. Зустріч Чутове-Вільниця закінчилася на користь перших, тож шосте місце у турнірній таблиці посідає Вільниця, а п’яте відповідно – Чутове.

У півфінальних матчах грали Филен-кове-Сидоренкове – 3:2 та «Арсенал»-ДЮСШ – 4:0. Саме ці команди зустрінуться на фіналі, який відбудеться 12 квітня об 11.00. За 1-2 місця змагатимуться «Арсенал» і Филенкове, за 3-4 – сидоренківські футболісти та минулорічні чемпіони - команда ДЮСШ.

Матчі обіцяють бути цікавими, адже гратимуть найсильніші. Тож запрошуємо на свято футболу, аби підтримати улюблену команду.

Юлія ЧЕРНІЧКА.
 



Джерело: http://сільські новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (11.04.2014)
Переглядів: 343 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту