Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Ювілей

Можливо, це наклало відбиток на його вдачу. Дитяча безпосередність і відкритість до людей - домінанта його характеру. Тому, у якому б колективі не працював, колегам із ним було легко і просто. Тож відгуки від колишніх співробітників райкому комсомолу, племзаводу «Чутове», відділу земельних ресурсів та теперішніх працівників селищної ради тільки позитивні. Скрізь він був відповідальним, чуйним, старанним, сумлінним, ініціативним, намагався принести якомога більше користі.

Так, працюючи  начальником райдержінспекції екології та природних ресурсів, домігся створення ботанічного заказника «Чутівські степи», який є охоронною зоною для 15-ти видів рослин, занесених до Червоної книги України. А тепер Юрій Іванович опікується благоустроєм селища, застосовуючи знання, здобуті у сільськогосподарських навчальних закладах та досвід керівної роботи на різних посадах. Його підлеглі є однодумцями, адже вони так, як і він, вболівають за чистоту і підняття престижу населеного пункту, який знаходиться на державній шляховій магістралі, та дбають про комфорт жителів і гостей Чутового.

Яскравою сторінкою біографії Ю.Юшка є служба в армії. Він пишається, що розпочалася вона у легендарному Кронштадті Балтійського флоту, а завершилася на атомному підводному човні Північного флоту. Миси Оленяча Губа, Гаджієве, Полярний у районі Кольського півострова – для Юрія Івановича не просто географічні назви, а місця, де пройшли три роки його молодості.

Та надійною і тихою гаванню у його житті є сім’я. Минулого року подружжя Юшків відсвяткувало "срібне” весілля. З цією знаменною датою, яка співпала ще й з ювілейним днем народження його дружини Нелі Володимирівни, їх привітали донька із зятем по телебаченню. Слухаючи теплі й щирі слова вдячності від дітей, батьківське серце сповнилося радістю та втіхою, що не даремно прожито половину життя. Сьогодні Юрію Івановичу виповнюється  50 років. Тож, приєднуючись до численних вітань та побажань близьких і друзів, висловлюю сподівання, що його вік і надалі буде сонячним і погідним, як щедре літо, на початку якого він народився.

Оксана МІРОШНИЧЕНКО.

Категорія: Новини | Додав: редакция (31.05.2013)
Переглядів: 331 | Теги: Чутово, ЧУТОВЕ, Сільські новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту