Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Дата
Тим часом у фойє РБК на гостей свята очікували виставка малюнків «Захисник України очима дітей» та тематичні добірки від працівників центральної районної бібліотеки та військкомату «Сила нескорених». На початку концерту до присутніх з вітальним словом звернулись голова РДА Сергій Апряткін, заступник голови районної ради Віктор Калаур та в.о. райвійськкома Олександр Бебех. Чимало наболілих питань, нагальних проблем та болючої правди пролунало у виступі учасника бойових дій, керівника клубу юних десантників «Гвардія» Валентина Діброви. Коли над нашою державою нависла страшна загроза, без вагань і роздумів у «гарячі» точки України для збереження територіальної цілісності країни пішли понад двісті чоловік військовослужбовців та добровольців з нашого району. Двоє наших земляків не повернулися з поля бою. Свої життя на східному фронті поклали 27-річний артемівець Євген Юденко та 54-річний уродженець Чапаєвого Григорій Терехов їхні імена занесені до Книги Пошани обласної ради. Відзнакою «Лицарський хрест родини Мазепи» нагородили Віктора Фабра та Анатолія Тимошенка. А заохочувальною відзнакою - нагрудним знаком «Учасник АТО» - 56 чоловіків з нашого району. Грамотами нагородили спеціа-ліста РВК Надію Дінець та військовослужбовців Дениса Шевченка та Андрія Шеремету. Також за висвітлення військової служби наших земляків-учасників АТО, діяльності РВК, волонтерства відзначили і районну газету “Сільські новини” (редактор О.Черкас). Хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх героїв, які віддали життя за свободу і суверенність нашої держави. Як завжди насиченою та неповторною видалась концертна програма, яку підготували фахівці РБК спільно з працівниками філій. Звісно, найбільшою радістю для солдата є лист або малюнок, написаний дитячою рукою, який служить оберегом, підіймає бойовий дух і ніби захищає від ворожих куль. Проникливий віршований «Лист солдату» продекламувала Світлана Лосяніна. Масштабна хореографічна постановка «Повертайся живим» у виконанні артистів Зразкового аматорського ансамблю танцю «Капітошка» стала для жителів Чутівщини одним з улюблених номерів. Традиційно радували глядачів своїм співом метри районної сцени Юрій Свіжина та Любов Тіцька. Сюрпризом стали виступи тріо «Филенківські соловейки», дуету «Струни серця» та співаків з Филенкового, а також Олександра Бездітка і чоловічого квартету Чапаєвської філії РБК. Чудовий жартівливий театралізований танок «Варенички» подарував танцювальний колектив з Артемівки «Веселка». Подивував глядачів сильний і водночас ніжний голос Яни Токар. А феєричний виступ Анатолія Одаренка нікого не залишив байдужим. Концерт завершився піснею «Злагода» у виконанні Ю.Свіжини та Л.Тіцької. Ця пісня, немов заклинання, відображає нині прагнення кожного українця, тож артистам аплодували стоячи, повторюючи: «Нехай частіш до нас у гості приходить злагода свята». Дар’я ГУСТІЛІНА.


Джерело: http://чутове, сільські новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (16.10.2015)
Переглядів: 454 | Коментарі: 3 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 Костянтину майдаунярі  
0
То треба щоб ти не вякало і не скакало на майдауні, скотина... То треба щоб тобі та твоїм батькам з гаубиці лупонули в дворі по приказу іо президента жида Турчинова , гнида ти майданута...Будуть ще тобі і " гурьоям слява" і Бендеряка твій боком виходити... Колись стане все на свої місця і попхнеш ти на Прикарпаття в резервацію до свого каханого Шухевича та правнуків замерзлих німецьких мотоциклістів гейкати та славкати досхочу....ти гнидобан майданутий ще зрозумієш свою помилку, але для тебе це буде вже пізно... Скачи далі і смокчи у Вальцмана і коломойського на весь рот, то твоя " визвільна війна" така до скону... Як вас наша чутівська земля носить таких падл майданутих ще...

2 Костянтин  
0
То треба було, щоб війна дійшла до твого дому, а не по телевізорі на неї дивився. Тоді б зразу в твоїх комуномозгах все стало на свої місця! От тоді б Степан Бандера став і для тебе героєм, а війна- визвольною,в якій Росія є агресором.

1 православний  
0
Все то добре.... Тільки до цього свята підмазалася бендерота майданута, а з ними якось святкути то дуже і не хочеться.... Намайданили війну нам, тепер Святу Дату Покрови споганили святкуванням громадянської війни на Донбасі .

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту