Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Бліц-інтерв’ю
Ірина Овчаренко, вчитель, 47 років:
«Без сумніву, брати участь у виборах треба обов’язково, це конституційний обов’язок кожного громадянина. Та, на жаль, у нас багато несвідомих людей - кількість виборців цьогоріч була надто низькою. Це, мабуть, і вплинуло на результат голосування. Мене особисто він не надто втішає, але я оптиміст і вірю краще. Серед тих, кого обрали, чимало молодих, активних, ініціативних осіб, які добросовісно працюватимуть на благо рідного краю».
Тамара Задара, 59 років, пенсіонерка:
«Кожен має скористатися правом взяти участь у волевиявленні. Задля змін на краще ми, прості люди, можемо зробити тільки одне - піти і віддати свій голос за гідного кандидата. Прикро лише, що не завжди рахуються з нашими голосами. Через це чимало людей зневірилися і категорично відмовилися йти на виборчі дільниці. Новообраним депутатам і очільникам самоврядних органів доведеться працювати і працювати, аби ми відчули якісь позитивні зміни у житті».
Ігор Осташ, старший судовий розпорядник, 58 років, новообраний депутат:
«Вибори – це громадянський обов’язок кожного. Нині очікую насамперед того, аби команди, які прийшли до влади на усіх рівнях, по максимуму проявила свій професіоналізм, потенціал керівника та чесноти, яких так не вистачає у наші часи: чесність, справедливість. Добре також, що серед депутатів - чимало молоді. Вважаю, необхідно, щоб усі народні обранці були компетентними в межах того чи іншого питання. Як депутат селищної ради, я, насамперед, планую працювати над облаштуванням пляжу згідно з вимогами часу, бо ж чутівцям фактично ніде нормально відпочити при тому, що маємо таку чудову річку. Болючими для жителів селищної ради лишаються питання ремонту водогону та завищених тарифів на вивезення сміття і нечистот. Тож все це - першочергові завдання нашої команди».


Джерело: http://чутове, сільські новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (06.11.2015)
Переглядів: 389 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту