Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Благодійність

 

Сім’ї Володькіних та Гремякіних напекли пиріжків, які привезли у великій коробці, перев’язаній жовто-блакитними стрічками.

Частину місця у транспорті завантажили ще в Полтаві волонтери «Полтавського батальйону небайдужих», до якого входять активісти  ВО «Свобода» та прихожани УПЦ Київського патріархату за благословенням владики Федора.

Як це працює? Небайдужі люди збирають допомогу, доставляють її до селищної ради, або в єдиний інформаційний центр пункту громадської допомоги, який працює з 8.00 до 17.00 у приміщенні райдержадміністрації. Координатори Н.Легкобит, Н.Батюк, В.Забара, Ю.Шаповаленко, В.Горобець, Т.Тарсукова, Ю.Єременко з Чутового, Н.Сологуб, О.Литвиненко з Артемівки, які на громадських засадах чергують в цьому пункті, приймають допомогу. Обліковує продукти та грошову допомогу пенсіонерка О.Коваль, яка свого часу працювала бухгалтером. Усю роботу координують за телефонами «гарячої лінії»:

095-8690519, 095-8690518.

 Перед відправкою усе переписують, фасують в ящики, підписують. При отриманні допомоги на місцях ставлять підписи командири, солдати. Доставку супроводжували волонтери  Н.Легкобит, Н.Шкарупа, голова РДА Л.Володькіна, щоб самим впевнитися, як працюють волонтери, чи доходить допомога до рядового солдата.

За сприяння Л.Володькіної отримали від депутата Верховної Ради від ВО «Свобода» Ю.Бублика п’ять бронежилетів, які передали військовослужбовцям Чутівського району, що беруть участь в АТО.

 Солдати чекають листів, дитячих малюнків, теплих слів від жителів Чутівщини. Серед військових, яким довозили допомогу, є поранені, є і втрати - молоді хлопці до 30 років. Їм би жити та жити. Але вони віддали життя, виконуючи свій обов’язок – захищають і зберігають цілісність України. Вічна пам’ять героям! А нам всім - завзяття працювати всією громадою задля спокою і миру.

Н.Легкобит, координатор.

*   *   *

Працівники райспоживтовариства також долучилися до акції зі збору продуктів для наших військовослужбовців. Придбали 70 кг круп, 25 кг макаронних виробів, сім упаковок мінеральної води, одну - олії, 15 кг цукру та ящик печива. Сергій Редін та Віктор Лисенко (на фото внизу) передали продукти до пункту громадської допомоги військовим-землякам, які перебувають у зоні АТО.

До речі, РайСТ не вперше долучається до благодійної акції. Голова районної профспілкової організації працівників споживчої кооперації Лариса Мойсеєнко повідомила, що від організації перераховували грошову допомогу, а у магазинах товариства збирали кошти від населення на бронежилети для військових.

Юлія ЧЕРНІЧКА.

Категорія: Новини | Додав: редакция (18.07.2014)
Переглядів: 360 | Коментарі: 1 | Теги: Чутово, ЧУТОВЕ, Сільські новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 1111111111  
0
Впевнена, що скоро ті самі Н.Легкобит, Н.Батюк, В.Забара, Ю.Шаповаленко, В.Горобець, Т.Тарсукова, Ю.Єременко з Чутового, Н.Сологуб, О.Литвиненко з Артемівки, Н.Шкарупа,  планують свої задні місця опанувати на великих посадах у рда!

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту