Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Благодійність


На території нашої держави тривають бойові дії. Тому, як ніколи, наші медичні заклади потребують запасу донорської крові. Тож 11 червня у центральній районній лікарні провели акцію з нагоди Всесвітнього дня добровільного донора. У кабінеті переливання крові, яким опікується лікар Андрій Казаков, цього дня було людно. Лікар-терапевт Сергій Чаленко та молодша медсестра Валентина Целуйко приймали бажаючих поділитися своєю краплиною крові, вимірювали тиск, заповнювали бланки. А медсестри кабінету Людмила Овчаренко (на фото) та Ірина Бездітко, здійснюючи відповідні маніпуляції, безпосередньо приймали кров. Здавали її чоловіки, які говорили, що роблять це, аби підтримати нашу армію.

І.Бездітко розповіла, що нині здача крові безкоштовна. Всього ж виконали свій громадянський обов’язок під час акції 17 осіб, серед них - водії, трактористи, вчителі, медпрацівники, військові та ін.

Заступник головного лікаря з ОМР Тетяна Кеда дякує керівнику ПСП «ХТЗ» Анатолію Двужильному та його працівникам, військовослужбовцям місцевого РВК на чолі з Віталієм Свічкарем, колегам з Филенківської амбулаторії та усім, хто взяв участь у цій суспільно важливій акції.

До речі, не лишилися осторонь і пожежники: минулого тижня вони теж добровільно здали кров.

Фотоінформація Оксани Черкас.




 



Джерело: http://сільські новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (13.06.2014)
Переглядів: 375 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту