Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

18 червня - День дільничного інспектора міліції

Відрадно, що цьогоріч підрозділ дільничних поповнився двома молодими й енергійними фахівцями Романом Пишним та Андрієм Марюшком, які після закінчення Харківського національного університету внутрішніх справ зарекомендували себе здібними правоохоронцями. Тож вони та Артем Байрачний, Юрій Терещенко, Дмитро Тесленко, Роман Лисогор, Олександр Красний, Максим Новіков під керівництвом начальника сектора дільничних інспекторів райвідділу майора міліції Віталія Харченка відповідально і самовіддано виконують свої обов’язки, аби громадянам Чутівщини жилося безпечно.

Задля цього міліціонери також тісно співпрацюють з органами самоврядування та іншими компетентними організаціями й установами, з громадськістю. Тому цілком закономірно, що на їхнє свято - День дільничного інспектора міліції, яке відзначали 18 червня, завітали сільські та селищні голови, представники органів місцевого самоврядування зі щирими вітаннями, квітами, вдячністю за сумлінну службу.

Слова подяки та побажання ще більше докладати зусиль у важливій для населення справі винуватці свята отримали і від керівництва райвідділу міліції, зокрема начальника РВ УМВС України в Полтавській обл. підполковника міліції Антона Тонконога та начальника служби кадрового забезпечення майора міліції Сергія Бездітка.

Оксана МІРОШНИЧЕНКО.


 



Джерело: http://сільські новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (20.06.2014)
Переглядів: 362 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту