Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Категорії розділу

Новини [959]
ТВОЇ ЛЮДИ, ЧУТІВЩИНО [103]
"СІЛЬСЬКІ НОВИНИ"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 230

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

16 березня - День працівників житлово-комунального господарства

Дев’ятеро працівників «Комунальника», серед яких заступник начальника А.Даниленко, водій М.Морщавка, слюсар-сантехнік В.Граненко, слюсар-сантехнік, електрогазозварник І.Горбенко, слюсар-сантехнік, тракторист С.Євтодієв, головний бухгалтер І.Ігнатенко, бухгалтер З.Комлєва та економіст О.Бездітко, - це висококваліфіковані фахівці широкого профілю.

Г.Наконечний розповів, що протягом минулого року населення та організації використали 54,7 тис. кубометрів водопровідної води, а твердих побутових відходів вивезли майже 6 тис. кубометрів.

КП ГД «Комунальник» надає послуги з водопостачання (1293 споживачам), водовідведення (308 абонентам або 558 особам), вивезення твердих побутових відходів (912 абонентам або 1766 особам). На перше січня лічильниками обладнали 1226 абонентів. Протягом минулого року 19 жителів селища отримали технічні умови на водопостачання, 27 – дозволи та 28 осіб підключилися до лінії централізованого водопостачання.

Силами підприємства збудували 938 метрів нових водогонів. Придбали трактор ЮМЗ-6АЛ, відвал для розгортання снігу та десять люків для каналізаційних та оглядових водопровідних колодязів. Відремонтували п’ять електронасосних агрегатів. Вдалося зробити ремонт і в адміністративному приміщенні. Усього підприємство обслуговує майже 46 км водогону по Артемівці, Шевченківці та Коханівці.

Цьогоріч працівники КП ГД «Комунальник» відзначили десятирічний ювілей підприємства. Увесь цей час словом і ділом комунальників підтримує Артемівський селищний голова В.Дрозд, фермер І.Міхеєв. Тож колектив «Комунальника» та Г.Наконечний висловлюють щиру подяку цим людям, які переймаються створенням належних умов для комфортного життя земляків.

Однак і досі болючим питанням залишається для керівництва підприємства придбання сміттєвоза. Адже попит на послугу з вивезення сміття зростає, користуватися нею хочуть не лише артемівці, а й жителі прилеглих сіл. Але організувати вивезення відходів одним лише трактором для всіх бажаючих неможливо.

Та комунальники Артемівки продовжують працювати, незважаючи на труднощі й непросту ситуацію в країні. А напередодні професійного свята Г.Наконечний побажав своїм колегам з Чутового і Чапаєвого наснаги і сил для нових трудових здобутків задля комфорту населення.

На фото: М.Морщавка, І.Горбенко,

Г.Наконечний, С.Євтодієв та В.Граненко. 

Дар’я Густіліна.



Джерело: http://сільські новини
Категорія: Новини | Додав: редакция (14.03.2014)
Переглядів: 389 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Друзі сайту